Τα κουτοπόνηρα κόλπα των παπάδων για να προσελκύσουν μαθητές-πελάτες

agrypnia1

Άλλο ένα φτηνό κόλπο για να τραβήξουν πελάτες έχουν βρει οι ρασσοφόροι κόρακες- προφασιζόμενοι πως θα προσευχηθούν «για την επιτυχία στις εξετάσεις» καλούν τους μαθητές να περάσουν από το μαγαζί τους για να «καταθέσουν» τον οβολόν τους για την θεϊκή βοήθεια που θα έχουν.. Δηλαδή σου λένε έλα όλο το βράδυ από το μαγαζί μας για να σε βοηθήσει ο πανίσχυρος αρχηγός μας- μα καλά τόσο φτηνός και άδικος είναι αυτός ο θεός που με 1 ευρώ σε βοηθάει να περάσεις στο πανεπιστήμιο; Αν είναι έτσι τότε να μην διαβάσει κανείς απλά να πάει στην αγρυπνία και μετά έχει περάσει στο πανεπιστήμιο της επιλογής του. Ρε δεν ντρεπόμαστε λέω γω..

Δεν δημοσιεύω το μέρος μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν διαφήμιση γι’αυτούς..

15 σκέψεις σχετικά με το “Τα κουτοπόνηρα κόλπα των παπάδων για να προσελκύσουν μαθητές-πελάτες

  1. και εμεις καναμε αγρυπνίες (διαβαζοντας) οταν διναμε εξετάσεις . Η νέα μεθοδος ειναι πιο αποτελεσματικη;
    Μηπως θα δινουν και μεθοδόνη παραλλήλως;

  2. Μιας και το λυσσάξατε όλοι σας, να το κάνω και γω:
    ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΫΠΝΙΑΣ

  3. Αόρατη Μελάνη μαζί σου! Και μία αγρύπνια για την αφαίρεση θερμίδων από τις πίτσες και τα σουβλάκια θα ήθελα να παραγγείλω παρακαλώ!

  4. Τον φόβο των ανθρώπων για τον θάνατο, εκμεταλλεύονται οι παπάδες και βλέπουμε πως βρήκαν και άλλο τρόπο να φτάσουν στα παιδιά, για να γεμίσουν και πάλι τις τσέπες τους.
    Την καλημέρα μας φίλε και αναδημοσιεύουμε.

  5. Ιοκάστη, λάθος ανακάλυψες.
    Στην αρχή αυτό νόμιζα και εγώ αλλά διαβάζοντας την αποκάλυψη του Ιωάννη κατάλαβα ότι ο Θεός έχει τεράστιο ταλέντο να φοβίζει κ να αποδιοργανώνει όποιον διαβάσει τα κείμενα του και μάλιστα χιλιάδες χρόνια τώρα. Αυτό δεν επιζητούν και οι μαθητές για τους εξεταστές τους;;; 🙂

  6. @aeroxeimarros
    Γιατί όταν έδινα εξετάσεις ανακάλυψα πως οι συναυλίες και τα clubakia βοηθάνε περισσότερο στο να γράψω καλύτερα από ότι ο θεός!! :p :p

  7. Να μη ξεχάσουν να «αγιάσουν» και τα στυλό με τα οποία θα γράφουν οι μαθητές. Σίγουρη επιτυχία καθώς ένα χέρι αόρατο εξ ουρανών θα γράφει αντί του μαθητή με μόλις 1 ευρώ. Ο μαθητής έτσι όλη μέρα θα τη βγάζει στις καφετέριες και θα λυθεί επιτέλους το πρόβλημα με το άγχος που προκαλούν οι εξετάσεις.

    Γιατί είσθε αντίθετοι;;;; 🙂

  8. φίλε stardust30…
    αυτό που ανέβασες είναι μεγάλος πειρασμός να το ανεβάσω κι εγώ αύριο πρωί-πρωί.
    😀

  9. Όσο υπάρχουν αφελείς αυτά τα όρνια θα …βασιλεύουν δυστυχώς!
    Χρόνια Πολλά & Καλά στη μανούλα τη δική σου αλλά & στις μανούλες όλου του κόσμου εύχομαι για σήμερα!
    Την Καλημέρα μου,
    Μαρία

Τα σχόλια έχουν κλείσει.