Αντίσταση παντού και με κάθε τρόπο.

 

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένας πόλεμος από τις συμμορίες των πολυεθνικών και διαμέσου των λόμπι τους στα όργανα της δικτατορικής Ε.Ε. και της ιδιωτικής εταιρείας Ε.Κ.Τ. (που κατοικοεδρεύει στην Γερμανία) εξοντώνουν τους ευρωπαίους εργαζόμενους μέσω της εξαθλίωσης των μισθών, των συνθηκών εργασίας και της κατακόρυφης ανόδου των τιμών σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.

Πρώτο καθήκον όλων των εργαζομένων είναι η αντίσταση με κάθε μέσον. Οι κυβερνήσεις του ευρωπαϊκού νότου είναι διεφθαρμένες και θα κάνουν τα πάντα για να μην θιγούν τα απίστευτα προνόμιά τους. Η αστυνομία, οι δικαστές, οι εισαγγελείς και κάθε αρχή που υποτίθεται ελέγχει την πολιτική εξουσία είτε εθελοτυφλεί είτε έχει συμμαχήσει με τους διεφθαρμένους πολιτικούς σε κάθε επίπεδο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πολλοί βολευτές είναι παντρεμένοι με εφοπλιστές, μεγαλοβιομήχανους, γόνους πλούσιων οικογενειών.

Μερικά μέτρα που πρέπει να πάρουν οι εργαζόμενοι μαζί είναι τα εξής:

Οδοφράγματα παντού. Θα πρέπει να καταλάβουν οι πολυεθνικές και τα τσιράκια τους στην βουλή, στην αστυνομία και στην δικαιοσύνη πως δεν ελέγχουν τις τοπικές κοινωνίες.

Αυτο-οργάνωση των τοπικών κοινωνιών σε κάθε επίπεδο. Θα πρέπει να γίνει μια καλύτερη γνωριμία έτσι ώστε οι παραγωγοί της κάθε περιοχής να παρέχουν τα προϊόντα τους κατευθείαν στους καταναλωτές χωρίς μεσάζοντες οι οποίοι ανεβάζουν τεχνητά τις τιμές για δικό τους όφελος.

Μποϋκοτάζ των ξένων πολυεθνικών προϊόντων. Να προτιμάτε τα τοπικά αγορασμένα από λαϊκές αγορές από παραγωγούς και όχι εισαγωγείς.

Δημιουργία κοινοτικών επιχειρήσεων όπου οι θέσεις θα είναι ΜΌΝΙΜΕΣ και αορίστου χρόνου και θα προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες που θα καλύπτουν βασικές ανάγκες σε τρόφιμα, ρούχα καθώς και βοήθεια ανθρώπων που έχουν ειδικές ανάγκες (είτε έχουν χρόνια νοσήματα, είτε είναι υπερήλικες).

Οι φόροι να πηγαίνουν σε τοπικά έργα.Η κάθε περιοχή θα πρέπει να αποφασίσει τί φόρους θα πληρώνει ο τοπικός πληθυσμός και οι φόροι που θα συγκεντρώνονται από τις επιχειρήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τοπικά για το καλό της κάθε κοινότητας- το να τρώνε τους φόρους τα κοράκια στα υπουργεία της Αθήνας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ανήθικο και παράνομο.

Φυλάκιση όσων βουλευτών έχουν υπηρετήσει στις διεφθαρμένες κυβερνήσεις από το 1990 και μετά. Φυλάκιση μαζί με τους διεφθαρμένους εφοριακούς, δικαστικούς, τραπεζικούς , αστυνομικούς υπαλλήλους και παράλληλα κατάσχεση της περιουσίας τους και είτε διαμοιρασμό της σε όλους είτε κατασκευή κοινοφελών έργων. Φυλάκιση και των τοπικών «αρχόντων» που παρέδωσαν τα κλειδιά της εξουσίας στους πληρωμένους βουλευτές του Κυνοβουλίου.

Δημιουργία τοπικού νομίσματος αλληλοβοήθειας. Οι συναλλαγές μεταξύ μας δεν θα πρέπει να γίνονται σε ευρώ αλλά σε τοπικό νόμισμα το οποίο ο καθένας θα μπορεί να αποκτήσει είτε προσφέροντας υπηρεσίες είτε προϊόντα. Το ευρώ πρέπει να καταργηθεί γιατί έχει μετατραπεί σε όργανο χρεωκοπίας των ανθρώπων της εργατικής τάξης.

Οι τράπεζες θα πρέπει να γίνουν ιδιοκτησία της τοπικής κοινότητας, θα πρέπει να δίνουν δάνεια με ευνοϊκούς όρους και θα πρέπει τέλος όσοι έχουν ιδιαίτερα μεγάλα ποσά κατατεθημένα να ψαλιδιστούν και να δοθούν για δημιουργία δομών αλληλοβοήθειας- κοινοτικά νηπιαγωγεία, νοσοκομεία, σχολεία, χώροι φροντίδας ηλικιωμένων και αστέγων.

Φυλάκιση των σημερινών ηγετίσκων της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ – οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές με τις ανούσιες αποφάσεις που παίρνουν – μία 24ωρη πανελλαδική κάθε 2-3 μήνες είναι χάδι για την σημερινή δικτατορία.

Θα πρέπει να οργανωθεί μια απεργία ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μέχρι να καταρρεύσει το σάπιο σύστημα της διακυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.  Και η απεργία να είναι και από μέρους των καταναλωτών. Θα πρέπει δηλαδή ταυτόχρονα με τους εργαζόμενους και οι καταναλωτές να πάψουν να αγοράζουν από τις πολυεθνικές για όσο καιρό χρειαστεί.

Επιβολή δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα είτε είναι από την Ε.Ε. είτε από τρίτες χώρες. Θα πρέπει μέσω της αύξησης των δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα να δοθεί μια ευκαιρία ανάπτυξης στο εσωτερικό της χώρας. Όμως αν δεν επιβληθούν δασμοί δεν γίνεται να ανταγωνιστούμε τις άθλιες συνθήκες των εργαζομένων στην Κίνα, στην Ινδία ακόμη και στην γειτονική Τουρκία. Μόνον οι πρώτες ύλες θα πρέπει να μείνουν ελεύθερες δασμών.

Όλα τα παραπάνω δεν θα γίνουν με «ειρηνικό τρόπο» και με ευχολόγια. Ο Σαμαράς, υποστηρικτής των λόμπι στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τους δολοφόνους του οπλισμένους και επικίνδυνους και θα τους χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή αισθανθεί απειλή. Και εκτός των ΜΑΤ, της ΚΥΠ και της τρομοκρατικής έχει και την συμμορία της Χρυσής Αυγής η οποία αποτελείται από ανθρώπους που είτε είναι κρατικοί υπάλληλοι των παραπάνω σωμάτων, είτε ανήκουν στην αστυνομία, είτε σε οργανώσεις που κινούνται στον χώρο της νύχτας, των ναρκωτικών και της σωματεμπορίας.

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Αντίσταση παντού και με κάθε τρόπο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.