Το +μυστικόν όπλον+ του Βενιζέλου δια την ημετέραν σωτηρίαν της πατρίδος μας

Μην ανησυχείτε φίλοι και φίλες για το μέλλον της οικονομίας μας!

Όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα ο Βενιζέλος έχει στα χέρια του το μυστικό όπλο το οποίο όχι μόνο θα μηδενίσει το έλειμμα αλλά θα δημιουργήσει από το πουθενά πλεόνασμα εκατομμυρίων ευρώ (για να μην πω δις και ακουστώ υπερβολικός)!!

Θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια, χρυσά μαχαίρια σε χρυσά τραπέζια με χρυσές καρέκλες και χρυσές μασέλες!!

Οι τροϊκανοί θα πάθουν σοκ μόλις το δουν! Σαράντα εγκεφαλικά και τριανταπέντε καρδιακά θα πάθουν!

Επιτέλους και μια άσπρη μέρα για την χώρα μας! ..Και όπως είπε ο αγαπητός μας Γ(κ)αΠ: «Σε κάθε οικογένεια θα υπάρχει ένας εργαζόμενος» – ακριβώς επειδή δεν θα χρειάζεται να δουλεύουν οι υπόλοιποι- τόσα λεφτά τί να τα κάνεις; Θα δουλεύει κανείς μόνο από χόμπυ..

Άντε πάλι γελάσαμε και για σήμερα..

Advertisements

3 σκέψεις σχετικά με το “Το +μυστικόν όπλον+ του Βενιζέλου δια την ημετέραν σωτηρίαν της πατρίδος μας

 1. @Ανορθόδοξε, Έλληνες και Κύπριοι πηγαίνουμε χέρι-χέρι (στις προκαταλήψεις, στην νηπιακή πολιτική σκέψη κ.α.).
  @ Γενικέ Φαρισαίε, νομίζουν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με την «ανώτερη δύναμη»(sic) απλά δεν ξέρουν τον τηλεφωνικό της αριθμό.. Και συνεχώς προσπαθούν έστω κι αν γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε..

 2. Φίλε stardust
  Μάλλον το συγκεκριμένο χρυσό είδωλο είναι αυτό που του υπαγόρευσε να εξαιρέσει τα αμέτρητα ακίνητα της Εκκλησίας της Ελλάδας από το νέο φόρο μέσω ΔΕΗ…

  Υ.Γ. Μπορεί στην Κύπρο να έχετε πολύ ακριβό ρεύμα, αλλά εμείς εδώ έχουμε πολύ μεγάλους μαλάκες! Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε πλέον οτι είμεθα large και πληρώνουμε περισσότερα στη ΔΕΗ από τους Κύπριους!

 3. Λογικό κι αναμενόμενο: όταν η βάση της στρατηγικής σου είναι ότι «ο θεός της Ελλάδας είναι μεγάλος», θα καταλήξεις σε ευχέλαια και λιτανείες.
  Και το χειρότερο είναι ότι επιμένουν ενώ δε βλέπουν καμιά διάθεση για βοήθεια, αποκλείοντας άλλες πιθανές λύσεις (αλλάχ, βούδα, FSM, αόρατη ρόζ μονόκερω κλπ)

Τα σχόλια είναι κλειστά.