Ρατσισμός και ψευδο-ρεύμα

Σύμφωνα με την εφημερίδα Politis:

Ηλεκτρικό ρεύμα από τα κατεχόμενα θα προμηθευτεί η ΑΗΚ, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Προέδρου του ΚΕΒΕ στην τ/κ εταιρεία ηλεκτρισμού που έγινε αποδεκτό και θα καλύπτεται από τον κανονισμό της Πράσινης Γραμμής.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέφανου Στεφάνου, »ο κ. Μάνθος Μαυρομμάτης υπέβαλε σήμερα αίτηση στην τουρκοκυπριακή εταιρεία ηλεκτρισμού για προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος στο δίκτυο της ΑΗΚ, η οποία έγινε αποδεκτή», και ότι «η αίτηση έγινε με την έγκριση της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας έπειτα από νομική συμβουλή της Γενικής Εισαγγελίας».

Ευτυχώς που έγινε σχετικά γρήγορα η σύνδεση και ελπίζω τις επόμενες ημέρες να διορθωθεί η μεταξύ μας σύνδεση έτσι ώστε να φτάσουμε στο μάξιμουμ της δυνατής μεταφοράς (νομίζω γύρω στα 80-110MW).

  Κάποιοι ανεγκέφαλοι εθνικιστές βρήκαν ευκαιρία να φωνάξουν για «απαράδεκτη πράξη» και «εθνική προδοσία» κι άλλες τέτοιες ηλιθιότητες.. Μάλιστα δηλώνουν πως δεν θέλουν το ρεύμα και προτιμούν να τους το κόβουν απ’το να έχουν ρεύμα με αυτό τον τρόπο.. Δηλαδή προτιμούν την πλήρη οικονομική καταστροφή του τόπου απ’τον αναγκαίο συμβιβασμό.. Μιλάμε για πολύ «πατριωτικό» τρόπο σκέψης!! Πρέπει να είναι πάντως αργόσχολοι σε γενικές γραμμές αφού αν είχαν δικές τους εταιρείες ή ήταν έστω εργαζόμενοι θα αντιμετώπιζαν την όλη κατάσταση με ανακούφιση..

  Γι’αυτό κι εγώ τους παρακαλώ να κλείσουν τους διακόπτες και να μην ξαναχρησιμοποιήσουν ηλεκτρισμό για οποιαδήποτε χρήση για τους επόμενους 10-12 μήνες μέχρι να επισκευαστεί ο σταθμός που καταστράφηκε. Διαφορετικά ας εφεύρουν ένα σύστημα που να μετατρέπει την ηλιθιότητα τους σε ρεύμα μπας και σωθούν!

Ο "δικός μας" δολοφόνος που είναι αθώος αφού είναι Έλλην..Κακοί είναι οι ξένοι τουρίστες

  Ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα που διάβασα σε διάφορες ελληνικές εφημερίδες είναι πως κάποιος ψυχοπαθής ταξιτζής μαχαίρωσε έναν άγγλο τουρίστα στην Ζάκυνθο γιατί «του έθιξε την τιμή». Και το αστείο είναι πως πολλά ΜΜΕ(με πρωταγωνιστή το SΤΑR) αντί να καταδικάσουν την ενέργεια τολμούν και μιλούν για «μεθυσμένους τουρίστες» που δεν ξέρουν τί κάνουν κι άλλες τέτοιες φαιδρότητες! Πριν λίγους μήνες όμως που μαχαίρωσαν τον «δικό μας» για μια κάμερα όλοι μιλούσαν για στυγνή δολοφονία και μάλιστα έτρεξαν να διαδηλώσουν εναντίον των «κακών μεταναστών».

  Θα πρέπει κάποτε το κλούβιο μας κεφάλι να σκεφτεί πως μια δολοφονία δεν δικαιολογείται λόγω εθνικότητας- ο δολοφόνος είτε είναι Έλληνας, είτε Τούρκος, είτε Ιρακινός πρέπει να αντιμετωπίζεται το ίδιο απαξιωτικά από τα ΜΜΕ ενώ από την δικαιοσύνη πολύ πολύ αυστηρά! Διαφορετικά θα πρέπει να παραδεχθούμε πως απαραίτητο στοιχείο του νεοελληνικού μας πολιτισμού είναι ο τραμπουκισμός και η εν ψυχρώ δολοφονία να αναγνωρισθεί ως «τοπικό έθιμο» οπότε όποιος προβαίνει σε αυτήν θα πρέπει να παραμένει ελεύθερος έτσι ώστε σιγά-σιγά να σφαχτούμε μεταξύ μας και να τελειώνει η υπόθεση..

Κι όπως λέει και η Ελευθεροτυπία σε άρθρο της:

Κάποιοι φιλόξενοι πατριώτες της κάθε Ζακύνθου που χτίζουν αυθαίρετα μπαρ και καταλύματα πάνω στις παραλίες, ακόμα και πάνω στις χελώνες, που σερβίρουν μισές μερίδες ντοματοσαλάτας και ποτά-«μπόμπες» είναι οι ίδιοι που προσλαμβάνουν ανασφάλιστους μετανάστες με μισά μεροκάματα, είναι οι ίδιοι που καταγγέλλουν την έλλειψη αστυνόμευσης, είναι οι ίδιοι που σηκώνουν τις ελληνικές σημαίες όταν το κράτος πάει να κρατήσει στοιχειώδεις κανόνες νομιμότητας σε μια περιοχή και τέλος είναι οι ίδιοι που διεκδικούν ένα κοινωνικό κράτος.

Διαβάστε περισσότερα:

Μαχαίρι σε ό,τι μελαψό περνάει και ό,τι ξανθό παραφέρεται