Οι φασίστες του Ε.Σ.Ρ.

  Διευκρινήσεις «σχετικά με ενδεχόμενη παραβίαση των διατάξεων του νόμου που αφορούν την προβολή εμπρηστικών μηνυμάτων και την προτροπή συμμετοχής σε ταραχές και παράλειψη σεβασμού του ιδιωτικού και οικογενειακού βίου» κλήθηκε να δώσει από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) ο τηλεοπτικός σταθμός Extra Channel.

   Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη, εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού κάλεσε τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στις 3/3/2011. Ο ίδιος επεσήμανε ότι σύμφωνα με τη γνώμη νομικών του Συμβουλίου, «ο ρόλος των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών είναι η μεταφορά ειδήσεων και όχι η προτροπή σε τέτοιες πράξεις, σύμφωνα με το άρθρο 7, παράγραφος 2 του Π.Δ. 109/2010 και πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην τιμή, την υπόληψη, τον προσωπικό και τον ιδιωτικό βίο και συνιστά προσβολή προσωπικότητας να προκαταλαμβάνει κανείς την ενοχή κάποιου ατόμου».

  Τί μας λέει η παραπάνω είδηση; Πως τα κανάλια απαγορεύεται να έχουν αντίθετη άποψη από αυτήν της κυβέρνησης. Δεν έχουν δικαίωμα να δημοσιεύουν πληροφορίες για διαδηλώσεις – χαρακτηρίζουν δε τις διαδηλώσεις ως «προτροπή συμμετοχής σε ταραχές και παράλειψη σεβασμού του ιδιωτικού και οικογενειακού βίου».  Το κορυφαίο δε στην είδηση είναι πως οι έλληνες πολίτες που τόσα χρόνια οι διεφθαρμένοι πολιτικοί τρώνε τα λεφτά από τους φόρους δεν δικαιούνται προστασία – όμως οι υπαίτιοι πρέπει να προστατεύονται! Για ποιά τιμή, υπόληψη, προσωπικό και ιδιωτικό βίο μιλάτε κύριοι του εσρ όταν συνεχίζεται ένα έγκλημα υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος χωρίς ποτέ κανένας να πηγαίνει φυλακή; Αν δεν είναι υπεύθυνοι οι πρώην πρωθυπουργοί για την ατιμωρησία ποιοί είναι;

  Με αυτή την χουντική κυβέρνηση το δικαίωμα σε διαδήλωση αφαιρείται και η ελευθερία της έκφρασης γνώμης γίνεται σκουπιδόχαρτο. Και το γελοίο είναι πως υπάρχουν ακόμη έλληνες απλοί άνθρωποι που τους υποστηρίζουν! Ντροπή σας!

2 σκέψεις σχετικά με το “Οι φασίστες του Ε.Σ.Ρ.

 1. Φίλε Ανορθόδοξε,
  Χαχα! Δεν θα ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο.. Κανόνισε να μπεις κανένα skype και τα λέμε από εκεί!
  Θα τα πούμε σύντομα κι από κοντά!

 2. Φίλε stardust
  Χρόνια και ζαμάνια! Ένας χριαστιανοταλιμπάν έστειλε ένα σχόλιο στο παλίο άρθρο σου στην «Α.Π.»:
  http://falsefaith.blogspot.com/2009/11/blog-post.html?showComment=1300986474443

  Ανάξιο λόγου, αλλά το μόνο καλό είναι οτι μου θύμισε να μπω στο βλογ σου μετά από πολύ καιρό. Καλή δύναμη λοιπόν και μην ξεχνάτε… να γιορτάσετε με θέρμη την αυριανή, διπλή γιορτή της πατρίδος και της θεομήτωρος εκεί στην μακρυνήν Μεγαλόνησον!

Τα σχόλια έχουν κλείσει.