Οι τρισάθλιοι δεξιοί και τα κροκοδείλια δακρυά τους

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια σουρεαλιστική κατάσταση σχετικά με την δολοφονία των αστυνομικών. Όλοι οι δεξιοί τα έχουν βάλει με τους αριστερούς – τους κατηγορούν γιατί δεν κάνουν διαδήλωση για τους νεκρούς λες και οι δολοφόνοι τους ήταν δηλωμένοι στο ΚΚΕ ή στο Σύριζα! Λυπάμαι κύριοι αλλά πρέπει να σκεφτείτε κάτι πραγματικά έξυπνο.. Αυτή η κατηγορία δεν στέκει ούτε στο μυαλό ανθρώπου που είναι σε κώμα.

Εκτός αυτού όλοι οι δεξιοί ή «κρυφο-δεξιοί» τις τελευταίες ημέρες ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον άδικο χαμό δύο νέων ανθρώπων που έπαιρναν «μόλις» 1.000ευρώ. Κατ’αρχήν ξέρετε πόση αξία έχει μια ανθρώπινη ζωή; Μια ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητης αξίας! Να συμπληρώσω πως δεν έχει σημασία αν ήταν νέοι ή γέροι γιατί η ανθρώπινη ζωή δεν χάνει αξία λες και είναι αυτοκίνητο που με τα χρόνια χάνει τα λεφτά του.

Επίσης οι αστυνομικοί πέθαναν ενώ γνώριζαν ότι το επάγγελμά τους ήταν επικίνδυνο ενώ ο Αλέξης δεν γνώριζε ότι θα βρει μπροστά του έναν παρανοϊκό δολοφόνο που φοράει τα χρώματα της αστυνομίας.

Κάποτε καλοί μου ακροδεξιοί ίσως να καταλάβετε πως ο θάνατος των αστυνόμων είναι το σύμπτωμα της σήψης της πολιτικής και εκτελεστικής εξουσίας. Επειδή λοιπόν κάποιοι από το πολιτικό σύστημα είναι ανήθικοι αυτό εχει ως αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι κοινοί κακοποιοί να μπορούν να εγκληματούν εις βάρος του κόσμου. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Το θέμα είναι γιατί συνεχίζουν να τους καλύπτουν αυτούς τους πολιτικούς το αρχηγείο της αστυνομίας και οι αξιότιμοι δικαστές; Γιατί; Και εσείς κύριοι δεξιοί γιατί δεν διαδηλώνετε ενάντια στους διεφθαρμένους όλων των κομμάτων παρά μόνο σε αυτούς που είναι στην ψευτο-αριστερά; Γιατί καλύπτετε τους δικούς σας; Μήπως γιατί μαζί τους τα φάγατε; Μήπως γιατί είστε το ίδιο με αυτούς;

Αν ποτέ βγάλετε τις παρωπίδες σας θα δείτε όλο το πρόβλημα κι όχι μόνο τους δύο θανάτους- η αύξηση της εγκληματικότητας είναι γενικότερη και οφείλεται στην ακροδεξιά πολιτικής της παρούσας κυβέρνησης.

Καληνύχτα σας.