Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του- Βασιλικοί γάμοι

Είμαι πολύ εκνευρισμένος με την λατρεία που έχουν πολλοί ελληναράδες στην υποδούλωσή τους. Τις προάλλες το «ποιοτικό» κανάλι του star είχε ζωντανά τον γάμο του γιού του τέως βασιλιά  Γλύξμπουργκ και με έκπληξη είδα πως είχε πολλούς μπαμπουίνους που πήγαν να «θαυμάσουν» τον τέως.

Φαίνεται πως αυτός ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου.

Ξεχνά πως ο Γλύξμπουργκ ενώ είναι άνεργος εδώ και χρόνια τρώει από όσα έκλεψε από τον ελληνικό λαό.

Ξεχνά πως ο Γλύξμπουργκ είναι υπεύθυνος για την χούντα αλλά και για την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο.

Ξεχνά πως η βασίλισσα Φρειδερίκη είχε ιδρύσει σούπερ-μάρκετ ιδρύματα υιοθεσίας παιδιών από τα οποία πολλά παιδιά στάλθηκαν στην Αμερική.

Για να θυμηθούμε λίγο:

«Η Βασίλισσα Φρειδερίκη έχει ετοιμάσει ειδικά στρατόπεδα «αναμόρφωσης» στα νησιά του Αιγαίου για 12.000 ελληνόπαιδες…».

Εγγραφο της Επιτροπής Εξωτερικής Βοήθειας των ΗΠΑ (Ελληνική Αποστολή Γενάρης – Μάρτης 1948 σελίδα 14), αναφέρει:

«… οι νομάρχες, ο στρατός και το ναυτικό συνεργάζονται στο σχέδιο της Βασίλισσας Φρειδερίκης για την απομάκρυνση παιδιών. Στόχος η απομάκρυνση 12.000 παιδιών. Στις 31 Μαρτίου, είχαν απομακρυνθεί 6.240 παιδιά».

Από αναφορά του Ελληνα συνδέσμου στην UNSCOB (Ειδική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για τα Βαλκάνια), στις 23.4.1948 αποκαλύπτεται: «… 5.500 παιδιά 3 – 14 χρόνων είχαν απομακρυνθεί απ’ τη γενική διοικητική περιφέρεια Μακεδονίας. Κι απ’ αυτά περίπου 2.150 είχαν τοποθετηθεί σε Κέντρα στη Θεσσαλονίκη. Περίπου 5.000 είχαν συγκεντρωθεί απ’ τη Θράκη και απ’ αυτά κάπου 2.300 είχαν μεταφερθεί μέσω Αλεξανδρουπόλεως στο εσωτερικό της Ελλάδος. Το έργο εκτελούνταν με την εποπτεία του υπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας».

Ανταπόκριση στην 15ήμερη εφημερίδα «Εξόρμηση» της 15.4.1948, που έβγαζε ο ΔΣΕ στα Γραμμοχώρια, ανάμεσα στ’ άλλα αναφέρει:

«… Στρατός και Χωροφυλακή ενεργούν επιδρομές στα χωριά κι αρπάζουν τα μικρά παιδιά απ’ την αγκαλιά των μανάδων τους… Από 150 παιδάκια που άρπαξαν οι μοναρχοφασίστες απ’ το Μπούφι της Φλώρινας, πολλές μητέρες κατόρθωσαν και πήραν κρυφά μέσα απ’ τη Φλώρινα τα 25… Στο νησάκι της λίμνης των Ιωαννίνων, που είχε δημιουργηθεί παιδούπολη – στρατόπεδο, ξεπάγιασαν και πέθαναν 26 αρπαγμένα απ’ τη Βασιλική Πρόνοια βρέφη απ’ τα χωριά της Κόνιτσας. Στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Λάρισας από το κρύο, τις στερήσεις και τις αρρώστιες πέθαναν 512 κι ανάμεσά τους τα περισσότερα ήταν μικρά παιδιά…».

Για την επιτυχία του εγκληματικού σχεδίου της αρπαγής των παιδιών απ’ τις ορεινές κύρια περιοχές της χώρας, που οι γονείς είχαν πάρει τα όπλα για να υπερασπίσουν τη ζωή και την τιμή τους, γίνονταν ειδικές συσκέψεις και συνεργασίες στην Αθήνα. Στις συσκέψεις αυτές προέδρευε η «μέγαιρα» Φρειδερίκη και συμμετείχαν ο Κ. Τσαλδάρης (αρχηγός του Λαϊκού Κόμματος, συνέχεια του οποίου αποτελεί η ΕΡΕ του Κ. Καραμανλή), υπουργοί και Αμερικανοί αξιωματούχοι, όπως ο αρχηγός της AMAG Ντ. Γρκίζγουολντ, ο στρατηγός Βαν Φλιτ, ο Καρλ Ράνκιν της αμερικανικής πρεσβείας κι άλλοι.

Το ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Καθημερινή» της 1.4.1948 αναφέρει:

«Η Α. Μ. Βασίλισσα Φρειδερίκη εδέχθη χθες την 11ην π.μ. τον κ. Τσαλδάρην και Αμερικανούς αξιωματούχους, και συνεζήτησε το θέμα της συγκέντρωσης, μεταφοράς και περίθαλψης των απειλουμένων να απαχθούν υπό των συμμοριτών παιδιών των βορείων επαρχιών. Στη διάρκεια της συσκέψεως απεφασίσθη… και η εγκατάστασίς τους σε συγκεκριμένες οικογένειες που πρόσφεραν τη φιλοξενίαν τους…». Πηγή άρθρου.

Εντύπωση μου έκανε η παρουσία ελλήνων αστυνομικών οι οποίοι εκτελούσαν χρέη σεκιούριτι και παρκαδόρων. Μπράβο στον ΓΑΠ που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στους προηγούμενους δικτάτορες.

Και να κλείσουμε αυτό το άρθρο αφιερώνοντας σε όλους τους δουλοπρεπής νεοέλληνες το παρακάτω τραγουδάκι που είναι πάντα επίκαιρο..

God save the queen
The fascist regime
They made you a moron
Potential H-bomb

God save the queen
She ain’t no human being
There is no future
In England’s dreaming

Don’t be told what you want
Don’t be told what you need
There’s no future, no future,
No future for you

God save the queen
We mean it man
We love our queen
God saves

God save the queen
‘Cause tourists are money
And our figurehead
Is not what she seems

Oh God save history
God save your mad parade
Oh Lord God have mercy
All crimes are paid

When there’s no future
How can there be sin
We’re the flowers in the dustbin
We’re the poison in your human machine
We’re the future, your future

God save the queen
We mean it man
We love our queen
God saves

God save the queen
We mean it man
And there is no future
In England’s dreaming

No future, no future,
No future for you
No future, no future,
No future for me

No future, no future,
No future for you
No future, no future
For you

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του- Βασιλικοί γάμοι

Τα σχόλια έχουν κλείσει.