Ανταλλαγή βίβλων με πορνοπεριοδικά

Ένα ομολογουμένως έξυπνο και πρωτότυπο πρόγραμμα δημιούργησαν φοιτητές του πανεπιστημίου Τέξας στο Σαντ Αντόνιο των ΗΠΑ.

Για 3 ημέρες κάθε χρόνο η ομάδα αθεϊστών «Atheist Agenda» ανταλλάζει τα θρησκευτικά βιβλία με πορνοπεριοδικά- μια κίνηση που σκοπό έχει να αναδείξει τις ομοιότητες μεταξύ των δύο. Αν διαβάσει κανείς τα «ιερά βιβλία» όλων των θρησκειών θα καταλάβει πως αποτελούν ένα συνονθύλευμα από βιασμούς, γενοκτονίες, αιμομιξίες, σοδομισμούς και άλλων αποτρόπαιων πράξεων που οι ιερείς και οι πιστοί δικαιολογούν ως δήθεν «μεταφορικών» (λες και οι αγράμματοι που τις έγραφαν εκείνα τα χρόνια ήξεραν τί θα πει «μεταφορικά»). Και να σκεφτεί κανείς πως τα πορνοπεριοδικά μπορεί να εμπορεύονται την σάρκα με έναν χυδαίο τρόπο αλλά τουλάχιστον δεν προωθούν τον πόλεμο!

Τα «ιερά βιβλία» προωθούν την κακοποίηση των γυναικών, την κακομεταχείριση των αλλόθρησκων και τον θρησκευτικό πόλεμο, τον ρατσισμό, την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αλλά ακόμη και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

«Η ομάδα μας ιδρύθηκε πριν πέντε χρόνια και οργανώνει κάθε χρόνο το «smut for smut». Πάντα πηγαίναμε καλά αλλά η φετινή απήχηση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής 42 Βίβλους, δύο κοράνια και αρκετά ακόμα βιβλία», δήλωσε εκπρόσωπος του γκρουπ. Άντε και να τα χιλιάσουν λοιπόν!

Διαβάστε περισσότερα:

http://atheism.about.com/b/2005/12/06/smut-for-smut-trading-pornography-for-bibles.htm

2 σκέψεις σχετικά με το “Ανταλλαγή βίβλων με πορνοπεριοδικά

  1. Ελπιζω μονο να μην καινε τα βιβλια μετα, γιατι ετσι γινονται σαν τους αμορφωτους που αποδοκιμαζουμε.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.