Οι ανήθικες προτάσεις του ΛΑΟΣ

Μερικές προτάσεις του Καρατζαφέρη για την οικονομία:

«Ζητήστε να σας πουν πόσα χρήματα έχουν οι Ελληνες στο εξωτερικό. Θα τρομάξετε. Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες καταθέσεις στην Ελβετία. Κάποια απ’ αυτά τα χρήματα μπορούν να έλθουν πίσω, κύριε πρωθυπουργέ. Νομιμοποιήστε τα. Πώς; Πείτε: νομιμοποιώ όλα αυτά τα χρήματα, δεν με ενδιαφέρει πώς τα έβγαλες έξω, αρκεί να πάρεις ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου» (12/2/09).

Ο μεσιέ Καρατζαφέρης θεωρεί πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» οπότε το ότι κάποιος έχει βγάλει χρήματα από παράνομες δραστηριότητες (ναρκωτικά, μαστρωπία, εκβιασμούς κτλ) δεν έχει σημασία όταν τα μοιράζεται με το κράτος.. Φυσικά  επειδή έχει μαντικές ικανότητες γνωρίζει πως όλα τα μαύρα χρήματα που υπάρχουν από έλληνες στις ελβετικές τράπεζες έχουν αποκτηθεί εκτός Ελλάδος κι όχι εντός οπότε η παράνομη προέλευση τους δεν μας απασχολεί.. Μήπως να εισάγουμε και στελέχη από την ιταλική Μαφία κυρ πρόεδρε; Μήπως να στείλουμε έλληνες εγκληματίες  στα πέρατα του κόσμου για να μαζέψουν χρήματα τα οποία θα τα «επενδύσουν» στην χώρα μας;

«Καταργήστε για πέντε χρόνια το «πόθεν έσχες», καταργήστε για πέντε χρόνια ό,τι τεκμήριο υπάρχει. Αυτός που έχει χρήματα στο σεντούκι θα πάει να τα κάνει σπίτι και αν έχει πολλά, θα τα κάνει βίλα. Θα δουλέψει ο εκσκαφέας, ο οικοδόμος, θα δουλέψει ο μπογιατζής, θα δουλέψει ο σιδεράς, θα δουλέψει αυτός ο οποίος πουλάει κουζίνες, ψυγεία ή κουρτίνες, όλοι. Θα γυρίσει η αγορά. Βγάλτε τα μαύρα χρήματα από τα σεντούκια» (12/2/09).

Για 5 χρόνια να είμαστε ξέφραγο αμπέλι (όχι πως τώρα δεν είμαστε).. Να μια ηθική πρόταση από αρχηγό κόμματος που επιθυμεί να γίνει κάποτε πρωθυπουργός. Κλέψτε, εκβιάστε, παρανομήστε αρκεί τα χρήματα που θα βγάλετε να τα «επενδύσετε» και να μην μπουν στην τράπεζα!

«Οσον αφορά την παραοικονομία, ξέρετε ότι υπάρχει ανάμεσά μας. Εγώ, αν ήμουν στη θέση σας, θα έκανα λίγο τα στραβά μάτια. Πρόσκαιρα θα έχανα κάποια έσοδα, στο τέλος όμως θα τα πάρω τα έσοδά μου. Θα τα πάρω από το έργο που θα κάνει, που θα χτίσει, που θα αγοράσει ένα ακίνητο. Ταυτόχρονα, όμως, ενισχύω την απασχόληση! Αποφεύγω έναν μεγάλο βραχνά. Γιατί εμένα δεν με ενδιαφέρει σε αυτήν τη φάση εκεί που πηγαίνει η ανεργία, ποια οικονομία μου δίνει μεροκάματα! Εγώ θέλω μεροκάματα τώρα» (12/2/09).

Το γεγονός πως θα είναι κανείς εργαζόμενος χωρίς ασφάλεια και χωρίς όρους για το μισθό και τις ώρες που θα δουλεύει δεν τον απασχολεί διόλου. Άλλωστε ο άνθρωπος θέλει όλοι οι Έλληνες να γίνουν επιχειρηματίες.. Για τις δουλειές των εργατών θα προσλάβουμε ξένους! Τώρα αν κλείσουν τα ασφαλιστικά ταμεία λόγω αυτής της τακτικής δεν μας πειράζει! Άλλωστε οι συνταξιούχοι είναι βάρος! Ας δουλεύουν οι άνθρωποι όσα χρόνια μπορούν με μισθούς Κίνας και ας ζουν σε ένα χαρτοκιβώτιο.. Τί τον νοιάζει τον ΛΑΟΣ; Όλα τα στελέχη του άλλωστε θα ταΐζονται με χρήμα από το κράτος που θα τα κερδίζει από τους μαφιόζους και το μαύρο χρήμα.

πηγή απόψεων:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=38370

8 σκέψεις σχετικά με το “Οι ανήθικες προτάσεις του ΛΑΟΣ

 1. Φίλε μου,
  μη δίνεις σημασία στους υβριστές και τις ασυναρτησίες τους. Είναι φασιστικά προιόντα χαμηλού IQ, απαραίτητα για να μας θυμίζουν συνεχώς για τους κινδύνους που διατρέχουμε αν δεν είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση.

  καλό βράδυ

 2. @ Αιών.. βρίσε κι άλλο θα το αντέξω..
  Το μόνο που δεν αντέχω είναι τα ορθογραφικά σου λάθη.. Άνοιξε ένα λεξικό σε παρακαλώ.. Δημοτικό έχεις βγάλει είπαμε;
  Εδώ δεν είναι μπλογκ ψυχανάλυσης.. Τα ψυχολογικά σου προβλήματα στον ψυχίατρο όχι σε μένα.
  Εκεί στο «λάος» δεν σας κάνουν μαθήματα ορθογραφίας;

 3. Ανήθικες προτάσης και ηθικές π@π@ριές

  Αν θες το τόσο να το κάνεις τοοοοοοόσο και όοοοοοσο, να γινεις δημοσιογράφος, (μαζί και όσοι συμφωνούν με αυτά που γράφεις). Αν θες να ανοίξεις το μυαλό σου, (εάν μπορείς), κουλάρισε και άφησε κατά μέρος τα αδελφίστικα και τις π@υτανιές..

  1) Μάθε πως τα χοντρά λεφτά που βγαίνουν εντός Ελλάδος πηγαίνουν (και) Ελβετία
  2) Δεν είναι όλα από παράνομες δραστηριότητες που περιγράφεις. Μάθε τι σημαίνει μαύρο χρήμα.
  3) Το πλυμένο χρήμα δεν σε απασχολεί από πού προέρχεται επειδή είναι καθαρό και «νόμιμο» ?
  4) Πριν εφαρμοστεί το πόθεν έσχες δεν υπήρχαν χρήματα από παράνομες δραστηριότητες ? ή μήπως τώρα που εφαρμόζεται μειώθηκαν οι δραστηριότητες αυτές? Οι χώρες που δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς, (και είναι πολλές και δίπλα μας η Κύπρος), τι επιπλέον σχετικά προβλήματα έχουν?
  5) Τα στελέχη κάθε μαφίας δεν εισάγονται από το κράτος. Απλά όπου βρουν αποστειρωμένα μυαλά εισχωρούν.
  6) Οι εγκληματίες πρέπει να μένουν στη φυλακή.
  (Μην μπερδευτείς στο θέμα ποιος είναι εγκληματίας και ποιος όχι. Ερωτήματα τύπου: -και τα περισσότερα πάλαια στελέχη του σημερινού ΠΑΣΟΚ εγκληματικές ενέργειες έκαναν στην εποχή τους, βόμβες συμμορίες κλπ, – Οι συμμαχικές δυνάμεις έριξαν χιλιάδες βόμβες με χρονοκαθυστέριση, με σκοπό να πλήξουν μόνο αμάχους, επίσης έριξαν 2 ατομικές βόμβες, με κύριο στόχο τους αμάχους, αλλά δεν κατηγορήθηκαν ως εγκληματίες πολέμου. Μακριά…. Είναι δύσπεπτά για σένα)
  7) Το πόθεν έσχες δεν μείωσε στο ελάχιστο….. (δες παρ 4)
  8) Επειδή μάλλον δεν έχεις πεινάσει ποτέ, (αν και χωρίς να σε ξέρω δεν σου το εύχομαι), μάθε πως είναι ασυγκρίτως καλύτερα το να δουλεύεις χωρίς ασφάλεια από το να μην δουλεύεις καθόλου. Και επειδή μάλλον ούτε έχεις δουλέψει ποτέ όπως δουλεύουν οι περισσότεροι, μάθε πρώτα πεθαίνεις από πείνα και μετά από ανασφάλεια.
  9) Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν πρόκειται να κλείσουν από την (προσωρινή) έλλειψη εισφορών. Σήμερα δίνουμε ασύλληπτα τεράστιες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία. Μάθε (αν μπορείς) ποια (πραγματικά) προβλήματα δημιούργησαν τα αδιέξοδα των ταμείων.
  10) Επειδή δεν καταλαβαίνεις χρηστό από ότι διαβάζεις, (εκτός αν είσαι γάτα και κάνεις τη δουλεία σου με τα τέρατα της νόησης που προσυπογράφουν ότι γράφεις -;), θα σου πρότεινα πριν γράψεις κάτι να βρεις κάποιον να σου τα εξηγεί με απλά λόγια. Τώρα πόσο ποιο απλά να σου τα πει κάποιος από όσο είναι γραμμένα…….

  Για να σε μπερδέψω πιο πολύ:
  Α) σου λέω πως δεν είμαι καρατζαφέρεις
  Β) δεν θα κρατηθείς από το να απαντήσεις (αν το δημοσιέυσεις) γράφοντας πάλι π@π@ριες, σου λέω πως δεν θα απαντήσω σε κανένα σχόλιο
  Γ) αξίζει τον κόπο να ανοίξεις το μυαλό σου και να αρχίσεις να σκέπτεσαι τι σου λέει ο καθένας και να μη μασάς μασημένη τροφή.
  Δ) μακάρι να μην πάει χαμένος ο χρόνος μου……

 4. @ Κλείτωρ, έλα μου ντε; Είναι να περιμένεις σοβαρή πρόταση από τέτοιου επιπέδου άνθρωπο;
  @ Λίνα μπορεί να λέει και ελάχιστα «σωστά» πράγματα, αυτά όμως αποτελούν το 10% των προτάσεών του. Καλησπέρααα! Μια χαρούλα! Πού χάθηκες;;Εεε;
  @Άλεξ, έχεις 1000% δίκιο. Συμφωνώ απόλυτα! καλή σου μέρα!

 5. To πρόβλημα είναι πως το πιστεύουν διάφοροι.
  Είναι τυπικό παράδειγμα λαικιστή, όχι ιδιαίτερα επικύνδυνος, γιατί παρά τους εξυπνακισμούς και τις χαριτομενιές του, παραμένει με χαμηλό πολιτικό iq. Είναι ιδιαίτερα ευάλωτος αν κάποιος ασχοληθεί σοβαρά μαζί του.
  Τα φιντάνια που έχει δίπλα του, δείχνουν τι ποιος είναι

  καλό β΄ραδυ

 6. Φτηνος λαικισμος απο τον σπεσιαλιστα του ειδους ,δεν εκπλησομαι ισα-ισα το αντιθετο θα με ξαφνιαζε!!!

 7. Το γεγονός ότι λέει τώρα αυτά που λέει, προσωπικά, δεν με εκπλήσσει καθόλου.. (ναι, ναι, έχω ανοχές :-p )
  Αυτό που με προβληματίζει αντίθετα, είναι το γεγονός ότι κατά καιρούς, έχει πει πράγματα σωστά που κανένας άλλος δεν είπε..γκλουπ..:-?

  **Καλησπέρα stardust30 μου, τι κάνεις; Όλα καλά; (ναι εγώ είμαι, καλά βλέπεις, χιχιχι)
  **Τα φιλιά μου 🙂

Τα σχόλια έχουν κλείσει.