Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχτηκαν τον τούρκο πατριάρχη

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, οι αρχές και οι κάτοικοι της Ελασσόνας αλλά και πιστοί από όλη την χώρα. Παρόντες ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών Χ. Ζώης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μητροπολίτες και οι αρχές του νομού Λάρισας.

Αν είναι δυνατόν ο αχώριστος σύντροφος όλων των σουλτάνων, ο «κολλητός» των τούρκων επισκέπτεται την Ελλάδα και οι δούλοι του χριστιανισμού τον υποδέχονται ως «αρχηγό κράτους». Οι χριστιανόπληκτοι που έχουν μάθει να σκύβουν το κεφάλι σε κάθε απατεώνα ρασσοφόρο υποδέχτηκαν τον πάλαι ποτέ δικτάτορα της ψυχής τους.

Ουστ από δω ελεεινά και τρισάθλια υποκείμενα που προσκυνάτε τα ράσσα λες και είστε ερωτευμένοι μαζί τους..

..Επίσης δημιουργήθηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ και του υφυπουργού εσωτερικών Χρήστου Ζώη επειδή άκουσον-άκουσον δεν διέθεσε το υπουργείο ένα τζιπ (είτε Hummer είτε Jeep Cherokee) για να μετακινείται ο Οικουμενικός! Βλέπεις ο παλιός συνέταιρος του σουλτάνου θέλει τζιπ για τις μετακινήσεις του!

Διαβάστε και την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο για το συμβάν:

Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση, άλλωστε αυτό αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Χρήστου Ζώη, κανένα περιστατικό να επισκιάσει την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο Νομό της Λάρισας και πιο συγκεκριμένα στην επαρχία Ελασσόνας.

Επειδή όμως κάποιοι αόρατοι κύκλοι, οι οποίοι βαπτίζονται ως συνεργάτες εκκλησιαστικού παράγοντα, βρίσκουν την ευκαιρία εξαιτίας του γεγονότος πως η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο να δημιουργήσουν εντυπώσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε:

1) Ο Υφυπουργός, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Εσωτερικών, δεν αρνήθηκε να διαθέσει κρατικά αυτοκίνητα σε όσους του το ζήτησαν, αρκεί να υπήρχαν διαθέσιμα αυτοκίνητα και το αίτημα να κινούνταν εντός των πλαισίων που καθορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

2) Σε καμία περίπτωση, ο Υφυπουργός Εσωτερικών δεν θα μπορούσε να διαθέσει ένα Jeep Cherokee τύπου Commander, όπως αυτό του ζητήθηκε με έγγραφο.

3) Το όχημα αυτό είναι ακόμη δεσμευμένο στο Υπουργείο Εσωτερικών και δεν παραχωρήθηκε ποτέ σε κανέναν, ούτε για μία ημέρα. Τα έγγραφα που αποδεικνύουν όλους τους ισχυρισμούς μας, βρίσκονται στη διάθεση οποιουσδήποτε επιθυμεί να πληροφορηθεί, αρκεί να το κάνει ενυπογράφως.

Όποιος έχει στόχο να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη του κ. Ζώη, ας επιλέξει να το κάνει δίνοντας τα πλήρη στοιχεία του και όχι να κρύβεται πίσω από ανώνυμους κύκλους, για να υποστεί και τις προβλεπόμενες από το νόμο συνέπειες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ»

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχτηκαν τον τούρκο πατριάρχη

Τα σχόλια έχουν κλείσει.