Όσοι παραβαίνουν τον ΚΟΚ παρακαλούνται να υπογράψουν

..Την παρακάτω αίτηση δωρεάς των οργάνων τους:

«Υπάρχουν άνθρωποι που θα έδιναν τα πάντα για να ßρίσκονται στη θέση µου, και εάν ßρίσκονταν, δεν θα έπαιζαν ποτέ µε τη ζωή τους.

Εγώ ο/η , ____ _________________, εφόσον έχω την τάση να υπερßαίνω το όριο ταχύτητας στο δρόµο και/ή να οδηγώ επιθετικά, µε το παρόν δηλώνω ότι η ζωή µου δεν είναι πρώτης προτεραιότητας για µένα και ευχαρίστως θα την αποχωριζόµουν. Έχοντας σώας τας φρένας, κατανοώ ότι αργά ή γρήγορα θα εµπλακώ σε ατύχηµα και αφού αυτό συµßεί, αφήνω την καρδιά µου, τα νεφρά µου και όποια άλλα όργανα του σώµατός µου δεν καταστραφούν από το ατύχηµα, σε εκείνους που τα χρειάζονται πραγµατικά.

Επίσης, ζητώ εκ των προτέρων να µε συγχωρέσουν οι άνθρωποι και τα αγαπηµένα πρόσωπα εκείνων για τους οποίους θα είµαι εγώ υπεύθυνος για το θάνατο ή την αναπηρία τους, εξαιτίας ατυχήµατος

__, _______, 20__

Υπογραφή´

____ _________»

6 σκέψεις σχετικά με το “Όσοι παραβαίνουν τον ΚΟΚ παρακαλούνται να υπογράψουν

 1. @ Άθεε φίλε μου δεν το σκέφτηκα εγώ προσωπικά αλλά μια διαφημιστική εταιρεία σε μια ξένη χώρα – ένα μέτρο που το εφάρμοσαν αν δεν κάνω λάθος για μία μέρα- εδώ πρέπει να το κάνουν υποχρεωτικό. Όσο για την φωτογραφία την έβαλα μήπως έστω και ένας το ξανασκεφτεί και πάρει τα μέτρα του.
  @ Αλέκα μου εύχομαι κι εσύ να περάσεις όμορφα 🙂
  @ tsantilas, εγώ σε αυτοκίνητο που ο οδηγός του ξέρω ότι είναι επικίνδυνος δεν ανεβαίνω πια (δεν έπαθα για να μάθω απλά μεγαλώνοντας αναθεωρώ τις ιδέες μου για τη ζωή)
  @ infopress, επίσης φίλε μου καλή ξεκούραση.

 2. Μου άρεσε το πόστ σου, μακάρι όποιος έχει την όρεξη να τρέξει και να σκοτωθεί να μην παίρνει και άλλους αθώους μαζί του.

 3. Σήμερα άκουγα πως μια τροχαία κάπου στη Β. Ελλάδα -δεν θυμάμαι- κάνει έκθεση με τα αυτοκίνητα που έχουν εμπλακεί στη τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα για παραδειγματισμό! Εξαιρετική κίνηση…

  Να περάσεις καλά

  ΑΓΙΑΝΑΠΑ, Β´ – Απόσπασμα
  […] Δεν είναι αγέρας τούτος του Βαγιού
  δεν είναι της Ανάστασης
  μα είναι της φωτιάς και του καπνού
  της ζωής της άχαρης.
  Κάτω απ΄ τη γέρικη συκομουριά
  στεγνός ο αγέρας γύρισε
  οσμίζουνταν παντού φλουριά
  και μας επούλησε.
  Γ. Σεφέρης

 4. Πω, πω τι σκέφτηκε το άτομο!
  Μα αν κάνεις τέτοιο τρακάρισμα, όχι νεφρά δεν θα μείνουν, αλλά θα σε χάσουμε μαζί με τη μηχανή!
  Πιο σιγά φίλε, να μείνει και καμιά συκωταριά, τέτοιες μέρες που είναι!

Τα σχόλια έχουν κλείσει.