5 πρόσωπα που μου τη δίνουν

Μετά από την πρόσκληση του Ανορθόδοξου θα ήθελα να αναφερθώ στα πέντε πρόσωπα που μου τη δίνουν.

1.  Η γελοία κυβέρνηση αυτής της χώρας. Είναι η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, το τσίρκο μεντράνο της πολιτικής σκηνής και οφείλει να φύγει νύχτα από την διοίκηση αυτής της χώρας. Οι βολευτές αυτής της χώρας. Νοιάζονται μόνο για τα στομάχια τους και για τα στομαχάκια των αφισοκολλητών τους, των γλυφτών τους και όσων σέρνονται σαν σκύλους που έχουν οίστρο στα πόδια τους. Δεν έχω γνωρίσει βολευτή που να νοιάζεται για το κοινό καλό.

2. Οι ρασσοφόροι είτε είναι μητροπολίτες είτε είναι απλοί παπάδες είτε είναι μοναχοί είτε είναι με παρέα..

3. Οι βωθρο-παρουσιαστές των καναλιών. Αυτοί οι τηλεοπτικοί «θεοί» που πλασάρουν την δική τους διεστραμμένη πραγματικότητα στα λωβοτομημένα μυαλά  των τηλε-δούλων τους.

4.Οι φανατισμένοι οπαδοί όλων των θρησκειών, είτε είναι χριστιανοί, είτε είναι δωδεκαθεϊστές, είτε έχουν ως θρησκεία κάποια ομάδα ποδοσφαίρου ή κάποιο μοντέλο ή τραγουδιστή. Με τους φανατισμένους όπως και με τους ηλίθιους δεν μπορείς να τα βάλεις – γιατί ως γνωστόν η βλακεία είναι αήττητη!

5. Οι αρρωστημένοι τηλεθεατές- όλοι όσοι αφιερώνουν τον χρόνο τους σε παρακολούθηση εκπομπών που απευθύνονται σε εγκεφαλικά νεκρούς, μερικοί δε έχουν την κακιά συνήθεια να αφήνουν την τηλεόραση ανοικτή ακόμη κι αν λείπουν από το σπίτι , λες και ο καναπές έχει και αυτός εθιστεί. Να ξεκαθαρίσω εδώ πως είναι άλλο να δεις 1-2 εκπομπές την ημέρα και άλλο να έχει γίνει το τηλεχειριστήριο επέκταση του χεριού σου. Προσωπικά προτιμώ να μην βλέπω καμία εκπομπή.

4 σκέψεις σχετικά με το “5 πρόσωπα που μου τη δίνουν

 1. Φίλε stardust, δεν ξέρω αν το επιδίωξες, αλλά έκανες «πλεκτή ομοιοκαταληξία»!
  Το 2 ταιριάζει με το 4, ενώ το 3 με το 5!

  Έχεις ταλέντο στην ποίηση…

 2. @ Καλημέρα Λίνα μου. Μιας και υπήρχε ο περιορισμός των 5 αναφέρθηκα μόνο σε αυτούς. 🙂
  @ Ασυγχώρητη και λίγα λέω νομίζω..

 3. Να ήταν μόνο αυτοί που «ενοχλούν» τι καλά που θα ήταν..
  Η λίστα δυστυχώς είναι μεγάλη.. 😕

  *Καλησπέρα stardust30 μου, ελπίζω να είσαι καλά
  🙂

Τα σχόλια έχουν κλείσει.