Συγκλονιστικά νέα-οι θεοί αρρώστησαν!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το υπερπέραν όλοι οι θεοί της γης και γενικότερα του σύμπαντος είναι βαριά άρρωστοι και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες κηδείες.

Ο χριστιανικός Θεός παρέα με τον Διάβολο, είναι στο δωμάτιο 666 και έχουν διασωληνωθεί με τους ιερείς και το ποίμνιό τους. Οι ιερείς δε των χριστιανών έχουν οργανώσει έναν έρανον για να μαζευτούν λεφτά ώστε να μεταφερθεί ο Θεός τους σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ όπου υπάρχει μια πειραματική μέθοδος μεταμόσχευσης ανθρώπινου αίματος σε θεϊκές φλέβες.Όσοι πιστοί παρακαλούνται να συμβάλλουν τον οβολόν τους..

Οι σατανιστές από την άλλη έχουν στήσει κάτι όργια οργουελικού τύπου (είναι νέος τύπος οργίων αυτός -αμερικάνικος) μήπως και μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με δαιμονικές οντότητες της Κόλασης, οι οποίες μέχρι τώρα κάνουν τουμπεκί μήπως και ψοφήσει ο αρχηγός και του πιάσουν την θέση.

Σε άλλη πτέρυγα έχουν βάλει τον Αλλάχ και τον Σατανά των μουσουλμάνων αντίστοιχα. Φοράνε μάσκες οξυγόνου λόγω των έντονων αναπνευστικών προβλημάτων  που αντιμετωπίζουν. Το μόνο πρόβλημα στο νοσοκομείο έχει δημιουργηθεί λόγω της πολυγαμίας τους – έχει γεμίσει χανούμισσες που φοράνε 72 πέπλα και χορεύουν προς τέρψην του προσωπικού και λοιπών ασθενών.. Πάντως από τους μιναρέδες οι ιμάμηδες καλούν τους πιστούς τους να κάνουν καθημερινά αντί για τις 5 προσευχές, 85 έτσι ώστε ο μεγάλος Αλλάχ να γιατρευθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.. Τώρα για τους μουσουλμάνους σατανιστές αυτοί ψήνουν χοιρινά, πίνουν άφθονο αλκοόλ και γλεντάνε μέχρι τις πρωινές ώρες- όχι για να γίνει καλά ο αρχηγός-τον έχουν ξεγράψει αυτόν, απλά έτσι συνήθιζαν πάντα..

Ο Γιαχβέ πάλι και ο Διάβολος του (πάνε πακέτο πάντα) είναι σε κωματώδη κατάσταση και μάλλον θα επιδεινωθεί η κατάστασή τους τις επόμενες ώρες. Το άσχημο με την κατάσταση του Ιουδαίου θεού είναι πως ενώ χρειάζεται ησυχία αυτές τις κρίσιμες ώρες, το ποίμνιό του βομβαρδίζει τους μουσουλμάνους γείτονές του, με την κατηγορία πως αυτοί τον δηλητηρίασαν. Το ισραηλινό στρατιωτικό επιτελείο σχεδιάζει να φτιάξει νέες βόμβες που θα σκοτώνουν αθόρυβα τους αλλόθρησκους Παλαιστινίους έτσι ώστε ο Γιαχβέ να αναρρώσει εν ειρήνη..Τώρα για τους ισραηλινούς οπαδούς του διαβόλου αυτούς τους ψάχνουμε και αν τους βρούμε γράψτε μας..

Τέλος εκατόμβη νεκρών θεοτήτων έχουμε από τον Ινδουισμό, σε τέτοιο βαθμό που έχουν επιστρατευθεί φορτηγά ψυγεία λόγω έλλειψης χώρων στα νεκροτομεία.

Οι μέχρις στιγμής έρευνες έχουν δείξει πως υπεύθυνος για τον θάνατο όλων των θεοτήτων είναι κάποιο μικρόβιο που ακούει στο όνομα Αθεϊσμός. Το μικρόβιο του αθεϊσμού λένε οι ερευνητές πως υπάρχει μέσα στον εγκέφαλο των πιστών από την γέννησή τους αλλά με την συνεχή χρήση των αντιβιοτικών που προκαλούν εγκεφαλικές καθάρσεις το μικρόβιο σε πολλά άτομα μπαίνει σε λήθαργο.

Ευτυχισμένη είναι η μέρα που οι πιστοί όλου του κόσμου θα θάψουν μια για πάντα στην χωματερή της σκέψης τους όλες τις θεότητες και τα δόγματα που φτιάχτηκαν για να τους πρεσβεύουν.

2 σκέψεις σχετικά με το “Συγκλονιστικά νέα-οι θεοί αρρώστησαν!

  1. Αν μπορούσε η Εκκλησία να πληρώσει για να βρεθεί ένα αντιβιοτικό γι’ αυτό το «μικρόβιο», θα πλήρωνε τρις (της περισσεύουν άλλωστε)!! Θα μπορούσε πάντως η ιδέα αυτή να γίνει αμερικανικό brain-dead θρίλερ:
    «Το δαιμονικό μικρόβιο του αθεϊσμού προσβάλει τα θρησκευόμενα… ζόμπι, μετατρέποντάς τα σε κανονικούς ανθρώπους! Κάποιος πρέπει αν σώσει την ζομπι-ότητα απο αυτή την απειλή!!»

  2. Χαιρετώ και στα μέρη σου.
    Μέχρι να τελειώσει το κείμενο περίμενα να δω τι μπορεί είναι αυτό που αρρώστησε τους θεούς. Όντως το μόνο πράγμα θα ήταν μια εγκεφαλική κάθαρση στα μυαλά όλων των ανθρώπων. Πολύ σωστή σκέψη.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.