Εβραίοι διανοούμενοι από Αυστραλία κατά Ισραήλ

israel-out-of-palesteine

Σύμφωνα με το tvxs.gr :

Με επιστολή τους στον αυστραλιανό Tύπο, 113 διακεκριμένοι Εβραίοι της Αυστραλίας ζητούν από το Ισραήλ να σταματήσει τη «θηριώδη επίθεσή του» στη Γάζα. Υποστηρίζουν ότι «το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπίσει τον εαυτό του και να απαιτήσει να σταματήσουν οι επιθέσεις των Παλαιστινίων με ρουκέτες εναντίον πολιτών του. Δεν πρέπει όμως να χρησιμοποιήσει τις ρουκέτες ως άλλοθι για την πρωτοφανή σε βαρβαρότητα εισβολή στη Γάζα μιας και το ίδιο το Ισραήλ καταπάτησε την εκεχειρία τον περασμένο Νοέμβριο». Οι υπογράφοντες την επιστολή σημειώνουν ότι οι ζημιές από τις ρουκέτες είναι συγκριτικά μικρές, σε αντίθεση με την ισραηλινή επίθεση που έχει αφήσει εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες κι έχει καταστρέψει υπουργικά γραφεία, τζαμιά, τηλεοπτικούς σταθμούς, πανεπιστήμιο και άλλα δημόσια κτίρια. «Ήταν το Ισραήλ αυτό που απέκλεισε τη Γάζα και προκάλεσε τόσα δεινά στους Παλαιστινίους. Ένας αποκλεισμός που καταδικάστηκε και από τον ΟΗΕ. Ζητάμε να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον άμαχων Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Και επειδή οι Παλαιστίνιοι δεν μπορούν να προστατευτούν από την πιο μεγάλη στρατιωτική δύναμη της Μέσης Ανατολής, ζητάμε από το Ισραήλ να σταματήσει την επίθεση και να αναθεωρήσει την απόρριψη της εκεχειρίας εκ μέρους του. Δεν μπορεί να υπάρξει καμιά λύση, αν το Ισραήλ δεν συμμετέχει με ειλικρίνεια σε έναν διάλογο». Την επιστολή υπογράφουν Εβραίοι συγγραφείς, κριτικοί, καλλιτέχνες, πρώην βουλευτής και άλλες προσωπικότητες της Αυστραλίας.

Να που υπάρχουν φίλοι μου ψύχραιμες φωνές από την πλευρά των εβραίων. Να θυμάστε πως άλλο ο εβραίος και άλλο ο σιωνιστής εβραίος- όπως ακριβώς και άλλο ο έλληνας και άλλο ο φασίστας νεοέλληνας..

2 σκέψεις σχετικά με το “Εβραίοι διανοούμενοι από Αυστραλία κατά Ισραήλ

  1. Καλημέρα!! Όσο κι αν βρίσκω απίστευτη την συμπεριφορά του Ισραήλ, δεν μπορώ να καταδικάσω όλους τους Εβραίους, είμαι σίγουρη πως θα υπάρχουν πολλοί που επίσης καταδικάζουν τα όσα γίνονται, όπως αυτοί που αναφέρεις.

    Το πρόβλημα είναι πως δεν πα να λέμε όλοι ό,τι θέλουμε, δεν τους νοιάζει. Δεν έχουν πραγματικές κυρώσεις. Τους έκανε παρατήρηση ο ΟΗΕ και τί έγινε;;; θα τους απαγορεύσει να δουν τηλεόραση για 2 χρόνια και να φάνε γλυκό μετά το φαγητό; Μιλάμε λες κι είναι 5 χρονών παιδί που έκανε μια ζημιά ενώ αυτοί σκοτώνουν ό,τι βρουν… Χρόνια τώρα οι Ισραηλινοί κάνουν ό,τι θέλουν και πάντα καταφέρνουν να βγουν αλώβητοι, το United Nothings δεν ήταν τυχαίο..

  2. Φφ.. Και η πολιτική «ηγεσία» της Ελλάδας καταδικάζει τη «βία», έτσι γενικά και αόριστα. Ακόμη λίγο και θα κάνουνε με το μεσοδάκτυλο μόνο το σήμα της ειρήνης. Και η ροχάλα στο λαιμό μας γίνεται παχιά και πικρή και μας κάθεται μαζί με το μεσημεριανό στο στομάχι.
    Ουφ.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.