Παπάδες απατεώνες δεν έχετε τον θεό σας..

Μία ωραία αφισούλα που έχω δει τοιχοκολλημένη σε πολλούς δρόμους της Θεσσαλονίκης εδώ και λίγο καιρό:

ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ!

Οι ρασοφόροι επενδυτές της μονής βατοπεδίου δεν χόρτασαν με τα συνήθη υπερκέρδη τους από τα κομποσκοίνια και τις εικόνες κι επιχείρησαν το κόλπο grosso: Να βάλουνε χέρι στη Λίμνη Βιστωνίδα. Οι ίδιοι που κερδίζουν κοπάδια οπαδών με τις μεταφυσικές θεωρίες τους για τη μετά θάνατον ζωή αποδεικνύονται ικανοί για τις πιο ορθολογικές μπίζνες στην προ θάνατον ζωή.

Πρόκειται για τη σταγόνα που έκανε να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής μας για την αμύθητη περιουσία αυτής της εταιρίας, που έστησαν οι αχόρταγοι έμποροι της πίστης, της εκκλησίας, δεύτερου μεγαλύτερου ιδιοκτήτη δασικών εκτάσεων μετά το κράτος, δεύτερου μεγαλύτερου ιδιοκτήτη ακινήτων μετά την εθνική τράπεζα με τα μοναδικά και ακλόνητα προνόμια…>>>

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το απίστευτο επιχείρημα ότι όλη η ελλάδα είναι τσιφλίκι τους και το κράτος τους έχει στερήσει το 96% (!) της ιδιοκτησίας τους, οι παπάδες και οι δεσποτάδες απαιτούν να πληρώνονται από τα λεφτά όλων…>>>

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Εκμεταλλευόμενοι τα αρχέγονα ερωτήματα του ανθρώπου για το θάνατο, πουλάνε ελπίδα και βγάζουν χρήματα. Παγκάρια, τάματα, γάμοι, βαφτίσεις αποπερατώσεις ναών, ψυχοσάββατα και αγιασμοί, συμπληρώνουν το θησαυρισμό των ληστών με τα μαύρα…>>>

ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΘΥΜΑΤΩΝ

ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ, ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΟΥ’ΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΕΡΒΟΛΙ

Η μπόχα της θρησκείας είναι η μυρωδιά των ναών της εξουσίας: η παναγιά κι ο χριστός πάνω από τα κεφάλια δικαστών, των αστυνομικών, των δεσμοφυλάκων, των εφοριακών. Θεός και κράτος, χέρι-χέρι, καταπνίγουν την ανθρώπινη ελευθερία. Ο σκοταδισμός καλύπτει τα πάντα, μας προκαλεί ασφυξία. Η θεσσαλονίκη του άνθιμου, του ψωμιάδη, του παπαθεμελή και του ζουράρι, μας φοβίζει.

ΝΑ ΚΗΔΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΦΙΑ!

7 σκέψεις σχετικά με το “Παπάδες απατεώνες δεν έχετε τον θεό σας..

 1. @ Γιάννη, με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Άλλωστε ο κάθε Χριστός ή Μωάμεθ δεν νομίζω να έδιναν έγκριση στους σημερινούς «αντιπροσώπους τους» να μιλούν στο όνομά τους.
  Νομίζω πάντως πως οι πιστοί θα πρέπει να αποκηρύξουν τους θρησκευτικούς ηγέτες και να αναζητήσουν μια «απευθείας» επικοινωνία με την οντότητα. Επίσης θα πρέπει να καταργήσουν και τα ανόητα θρησκευτικά έθιμα που τους στερούν μια ζωή ισορροπημένη και υγιή σωματικά και ψυχικά.

 2. Απλά εκμεταλεύονται την βάπτιση ως ορθοδόξων εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων για να θυσαυρίζουν!Επειδή οι μεγαλοδεσποτάδες θεωρούν πως το ελληνικό κράτος τους χρωστάει από το 1821, έχει καταργηθεί η θρησκευτική ελευθερία στον τόπο αυτό!Νομίζετε πως έχουμε ανεξιθρησκεία;Ας τολμήσει κανείς να μη βαφτίσει το παιδί του και μετά τα λέμε!Το αβάπτιστο παιδί απλώς δεν θα θεωρείται Έλληνας πολίτης με ότι αυτό και αν συνεπάγεται!Εμένα με ρωτήσαν όταν ήμουν 1 χρονών αν ήθελα να βαπτιστώ;Απλώς.Φοβόντουσαν πως ίσως σε μεγαλύτερη ηλικία να μην διάλεγα την θρησκεία αυτή!Είμαστε αναγκασμένοι να βαφτιζόμαστε ορθόδοξοι, ώστε η αυτοαποκαλούμενη επίσημη εκκλησία της Ελλάδας να έχει λόγο ύπαρξης άρα και καλό πάτημα ώστε να θυσαυρίζει!Γνωρίζει κανείς τι τεράστια περιουσία έχει;Και ο Ιησούς Χριστός δεν είχε πει πουθενά στην διδασκαλία του πλουτίζετε εκμεταλευόμενοι την πίστη των συνανθρώπων σας!Το αντίθετο ακριβώς δίδασκε.!Ούτε και εξανάγκαστε τους συνάνθρωπους σας να ασπαστεί μια θρησκεία χωρίς την συγκατάθεση του.βλέπε βαπτήσια νηπίων με το ζόρι!

 3. Είναι απίστευτο το ότι πολλοί θεωρούν φυσιολογικό να ανήκει η μισή Ελλάδα στην εκκλησία και ότι οι πιστοί έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου (να μην πω τίποτα πιο βαρύ) που δεν μπορούν να δουν την πλήρη εκμετάλευση και πάνε και δίνουν και από το υστέρημά τους στον δίσκο που βγάζουν σαν ζητιάνοι στις εκκλησίες κάθε κυριακή για να επεκταθούν οι «ιεροί» ναοί… Τι να πει κανείς, η ανθρώπινη αφέλεια είναι αξιοθαύμαστη ώρες ώρες..

 4. Είαι απίστευτα ειρωνικό, τραγικό θα έλεγα, να μιλάνε όλοι αυτοί οι ευρωδιψείς διεφθαρμένοι ρασοφόροι σε εμάς για τιμιότητα καθαρή ψυχή και ζωή..
  😡

 5. «Η θρησκευτική αθλιότητα είναι, από μία μεριά, η έκφραση της πραγματικής αθλιότητας, και από την άλλη μεριά η διαμαρτυρία ενάντια στην πραγματική αθλιότητα. Η καταστροφή της θρησκείας σαν πλασματικής ευτυχίας του λαού είναι ένα από τα αιτήματα της πραγματικής ευτυχίας»
  Τάδε έφη Λουσιέν Ανρύ.
  Συνηγορώ και επαυξάνω… κατά ένα ευρώ!
  (συνθηματικό είναι, μη ψάχνεστε)!

Τα σχόλια έχουν κλείσει.