Θύμα των εισπρακτικών εταιρειών κυβερνητικό στέλεχος

Μήνυση εναντίον μεγάλης τράπεζας υπέβαλλε ο Πάνος Καμμένος, επειδή έδωσε τα προσωπικά του στοιχεία σε εισπρακτική εταιρεία με αποτέλεσμα να ενοχλούν ακόμα και τους ηλικιωμένους γονείς του για 180 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν από μια πιστωτική κάρτα VISA της τράπεζας CITIBANK, η οποία είχε εκδοθεί στο όνομα του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Πάνου Καμμένου, σε υποκατάστημα της Γλυφάδας. Σύμφωνα με τα όσα είπε στη zougla.gr υπήρχε ένα υπόλοιπο 180 ευρώ, το οποίο ο υφυπουργός είχε καθυστερήσει να καταβάλλει για ένα μήνα.

Η τράπεζα, παραβιάζοντας το νόμο περί προσωπικών δεδομένων, έδωσε τα στοιχεία του κ. Καμμένου σε μία από τις διαβόητες εισπρακτικές εταιρείες που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει εφιάλτης για πολλές χιλιάδες νοικοκυριά.

Για αυτά τα 180 ευρώ, λοιπόν, υπάλληλοι της εταιρείας άρχισαν τα τηλεφωνήματα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού, χωρίς να γνωρίζουν ποιoς είναι, και απειλούσαν ότι θα τον βάλουν στον «Τειρεσία» και πως θα κατασχέσουν το σπίτι του, εάν δεν καταβάλλει αμέσως το ποσό.

Στη συνέχεια άρχισαν να ενοχλούν και τους γονείς του, τηλεφωνώντας στο πατρικό του σπίτι, από το οποίο ο κ. Καμμένος έχει φύγει εδώ και 30 χρόνια.

Όταν ο υφυπουργός πλήρωσε τα 180 ευρώ, ζήτησε να ακυρωθεί η συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα. Η τράπεζα για να ακυρώσει την κάρτα ζήτησε από τον υφυπουργό άλλα 30 ευρώ. Τότε ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη. Η εισπρακτική εταιρεία έφτασε στο σημείο να στείλει κλητήρα στο σπίτι των ηλικιωμένων γονιών του και να ζητήσει τα 30 ευρώ!

Ο κ. Καμμένος υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της τράπεζας και έκανε αναφορά στον πρόεδρο της CITIBANK, αλλά μάταια. Όπως μας είπε, δεν συγκινήθηκε ουδείς.

«Οι πολίτες είναι πλέον απροστάτευτοι από το σύστημα των «νονών» των εισπρακτικών εταιρειών», δήλωσε χαρακτηριστικά στη zougla.gr ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.

Πώς γίνεται αυτός ο μηχανισμός δανειοδότησης να αποκτήσει τέτοια εξουσία δεν μπορώ να καταλάβω. Για 180 ευρώ να απειλούν πως θα πάρουν σπίτι; Είμαστε σοβαροί σε αυτό το κράτος;

Αυτή η κυβέρνηση (και κάθε κυβέρνηση) γιατί συμμαχεί με αυτό το μηχανισμό αντί να βοηθά τον κόσμο να αποκτήσει ευκολότερα δάνεια και με ευνοϊκότερους όρους για το κοινωνικό σύνολο; Είναι νέο κόλπο για να μαζεύουν ψήφους και δεν το ‘χω καταλάβει;

Κύριε πρωθυπουργέ να θυμάστε πως η πείνα είναι κακός σύμβουλος αλλά προφανώς δεν πολυενδιαφέρεστε πλέον για αυτό το λαό παρά μόνον για την τσεπούλα σας. Εδώ θα είμαστε και στις εκλογές (και αν πεινάσουμε πιο πριν θα μας βρείτε μπροστά σας).

Φιλικά,

(ο λαός που τόσο όμορφα καταστρέφετε..)

3 σκέψεις σχετικά με το “Θύμα των εισπρακτικών εταιρειών κυβερνητικό στέλεχος

  1. «Σύντροφε Πάνο Καμμένε κράτα γερά, είμαι κι εγώ στον τίμιο αγώνα σου.»

    Η τράπεζα και ο ανεξέλεγκτος τρόπος που δρά, είναι προϊόν των κυβερνήσεων. Αν είναι δυνατόν τώρα να «πέφτει» από τα σύννεφα ο καημένος, λες και δεν τα ήξερε.
    Έχω μια βρεμμένη σανίδα…

  2. @skouliki, ασ’τα αυτά.. Δώσε κανένα ψιλό στον φτωχό πλην τίμιο πολιτικό για να πληρώσει την πιστωτική του ο άνθρωπος!!
    Κι εσείς φίλοι και αναγνώστες κάν’τε μια δωρεά στους πτωχούς (τω πνεύματι) πολιτικάντιδές μας!!!

Τα σχόλια έχουν κλείσει.