Ποιές μέρες ΔΕΝ πρέπει να κάνει σεχ ο χριστιανός;

 • 50 ημέρες πριν το Πάσχα

 • 15 ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο

 • Μερικές ημέρες πριν την εορτή των 12 Αποστόλων (δεν είναι σταθερή)

 • 40 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα

 • Παραμονές επίσημων αργιών (Φώτων, Σταυρού κτλ)

 • Κάθε Τετάρτη (επειδή Τετάρτη συνελήφθη ο Ιησούς)

 • Κάθε Παρασκευή (επειδή Παρασκευή σταυρώθηκε)

 • Κάθε δεύτερη Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο όταν ο χριστιανός πρόκειται να μεταλάβει την Κυριακή (κάθε καλός χριστιανός μεταλαμβάνει τουλάχιστον κάθε 15 ημέρες)

 • Αν πέραν των παραπάνω ληφθούν και τα έμμηνα της γυναίκας (περίοδος), τότε από τις 365 ημέρες του χρόνουν απομένουν διαθέσιμες μόνον 100 ημέρες για ερωτική συνεύρεση του παντρεμένου ζευγαριού..

11 σκέψεις σχετικά με το “Ποιές μέρες ΔΕΝ πρέπει να κάνει σεχ ο χριστιανός;

 1. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Η ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ,ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ.ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ,ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ,ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ(ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΟΛΛΑ&ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ)ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ?? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ <>ΨΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!(ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ).ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΘΕΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ!! ΠΙΟ!! ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΩΡΙΜΟΙ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ (ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΤΛ),ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΒΕΒΑΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ&ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ&ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. MAY PEACE PREVAIL ON EARTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕΧ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕΧ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!Α
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!

 3. Δεν θα ήθελα να ράψω κανέναν στα μέτρα μου. Και ειλικρινά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τους χριστιανούς, ΣΕΒΟΜΑΙ ότι πιστεύουν σε κάτι που δεν πιστεύω.

  Με ενοχλεί όμως που αυτοί ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ το ότι εχώ δεν πιστεύω, με ενοχλεί η επιμονή τους να επιβάλλουν και στους άλλους τις απόψεις τους. Με ενοχλεί η επιμονή τους να επιβάλλουν και στο κράτος τις απόψεις τους. Είμαι άθεη, δεν είμαι υποχρεωμένη να δεχτώ τους τρόπους τους. Να τους σεβαστώ ναι, να τους δεχτώ όμως και να τους υιοθετήσω στην ζωή μου όχι. Δεν είναι περίεργο ούτε κακό που θέλω να είμαι ελεύθερη και να μη μου λέει κανένας πιστός (οποιασδήποτε θρησκείας) πρέπει να κάνεις αυτό και πρέπει να κάνεις εκείνο. Μεγάλη κοπέλα είμαι, τί πρέπει και τί δεν πρέπει το κρίνω μόνη μου.

  Αντί να κατηγορείτε όλοι οι χριστιανοί τους άλλους για επιθετικότητα θα έπρεπε ίσως να σκεφτείτε μήπως αυτή η «επιθετικότητα» που διακρίνεται πηγάζει από την αντιμετώπισή σας προς το διαφορετικό…

 4. Το πρόβλημα στις σχέσεις δεν έχει έρθει από…τη Θρησκεία, αλλά από τον τρόπο οπού μέσα στις οικογένειες μεγαλώνουν τα παιδιά. Ο τρόπος των γονιών, ο τρόπος των δασκάλων, της κοινωνίας και …Διότι δεν νομίζω οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να είναι…θρησκευόμενα άτομα. Οι γονείς είναι μπερδεμένοι, όλο φοβίες και «αγράμματοι» σε πολλά θέματα και φυσικά στο θέμα…Θρησκεία/ες! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ! Το θέμα της σεξουαλικής συνεύρεσης είναι θέμα που αφορά το ζευγάρι, όπως φυσικά και την ίδια τη σχέση του, η οποία δεν είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟΣ», ΤΟΤΕ Η ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.Αλλά ο γάμος είναι…σόου και όχι αυτό οπού πράγματι είναι…Καλό παιδιά θα είναι να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, μάλλον έχετε μπερδευτεί πολύ…Θα σας πω τούτο…Αν θέλετε να πάτε σε ένα πάρτυ θα ντυθείτε ανάλογα και θα πάτε για το πάρτυ, επειδή γουστάρετε. Η θρησκεία στους περισσότερους είναι…άγνωστος χώρος και αυτό οπού γίνεται στους τόπους λατρείας, επειδή πράγματι πρέπει να εκσυγχρονιστεί, δεν μπορεί να αρέσει σε ανθρώπους που έχουν άγνοια και δεν κατανοούν τι σημαίνει ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΌ. Το sex είναι ευλογία κι ο άνθρωπος καλό είναι να επιλέγει τον Πνευματικό του, σύμφωνα με το χαρακτήρα του. Ναι οι πατέρες όλοι είναι αυστηροί…Αν σου αρέσει η ορειβασία θα πας να ανέβεις το βουνό με σανδάλια? Όχι φυσικά, θα φορέσεις αρβύλες. Το κάθε τι λοιπόν, έχει την ισορροπία του. Μπορείτε να είστε ΆΘΕΟΙ, αλλά δεν μπορείτε να γκρεμίζετε τα πάντα. Ο άνθρωπος που έχει ΑΓΑΠΗ, έχει αποδοχή για την διαφορετικότητα. Δεχτείτε τους χριστιανούς, όπως δέχεστε τους βουδιστές ή τους ινδουιστές. Δεχτείτε τους άλλους όπως είναι. Γιατί πρέπει να τους ράψετε κουστούμι στα δικά σας μέτρα?

 5. to thema einai poses meres prepei na kanei sex o kathe ellhnas kai pws mporei ena kalo sex na entaksei enan antrwpo sto koinwniko synolo…gia ayto kai mono thn apwleia tous sex apo thn koinwnia euthinonte oi gunaikes pou exoun ginei apomakres anousies kai monaxika katathliptika onta ..blepeis h entaksh twn gunaikwn sthn koinwnia mas ths ekane pio ypeythines kai ths gemise me anxos mia douleia kai enas logariasmos kinhto sthn tseph tous me apotelesma na adeiasei thn kardia tous kai na piasoun ton agaphmeno tous apo to xeri kai na tou prosfairoun ena xadi zwhs kai agaphs..

 6. Αγαπητή Ιωκάστη φυσικά και ισχύει ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΟΥΣ!
  Όσο για την δεύτερη διατύπωσή σου είναι απολύτως σωστή. Τί θα πει να «εκσυγχρονιστεί»;
  Οι θρησκείες τα τελευταία χρόνια «παραπαίουν» λόγω του ότι ακριβώς δεν μπορούν να επιβληθούν στους πιστούς τους – οι αναγκαίοι συμβιβασμοί (βλέπε γάμος και βάπτιση παιδιού ταυτόχρονα κάτι απαράδεκτο παλιότερα) γίνονται από την πλευρά του ιερατείου μόνο και μόνο για να μην χάσουν και αυτούς τους λίγους πελάτες που τους έμειναν.
  Έτσι είναι όμως- όταν δεν επιβάλεις με τη βία μια θρησκεία τότε ο κόσμος επιλέγει την ελευθερία της σκέψης του παρά τη δογματική αρτηριοσκλήρωση.. :))

 7. Καλέ θα μου αλλάξεις την κοσμοθεωρία μου εσύ!! Βραδιάτικα κι όλας, ντροπή! Επιτρέπεται δηλαδή να κάνει ο Χριστιανός σεξ τόσες μέρες τον χρόνο;; Νόμιζα ότι το νούμερο έφτανε ως και το 0 (μηδέν!).. Και να σε ρωτήσω, αυτές οι μέρες είναι για παντρεμένους μόνο να υποθέσω; Γιατί έτσι στέκει λίγο η κοσμοθεωρία μου (μην φέρουμε τα πάνω κάτω στην ζωή μου μωρέ, κρίμα είναι) = 0 για τους ανύπαντρους, 100 για τους παντρεμένους..

  Και να πω και κάτι άλλο; (αργά είναι και έχω πιει, θα μου το επιτρέψετε..). Παλιά κι εγώ τα ίδια έλεγα, η θρησκεία πρέπει να εκσυγχρονίζεται και κάτι τέτοια χαριτωμένα, αλλά μωρέ τώρα σκέφτομαι, πως αν αυτά που λέει μια θρησκεία (παράδειγμα τώρα, δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα) είναι ξεπερασμένα και αποδεδειγμένα λάθος (παράδειγμα τώρα λέμε: θεωρία εξέλιξης εναντίων Αδάμ), το να την εκσυγχρονίσουμε δεν είναι λίγο σαν να εθελοτυφλούμε γιατί θέλουμε ντε και καλά να ισχύει ενώ βλέπουμε πως δεν τραβάει βρε παιδί μου το παραμυθάκι και κανονικά θα έπρεπε να φεύγει σιγά σιγά από την μέση;

  Αυτά.. Καληνύχτα σας 🙂

 8. Συμφωνώ απολύτως! Και στο ουτοπικό της υπόθεσης… Αυτοί για να αλλάξουν αποκλείεται! Αφού όλα τα κάνουν για …την κονόμα. Πλέον από τους 1000 παπάδες, είναι ζήτημα να υπάρχει ένας σωστός, δυστυχώς! Κάτι ανάλογο με τους πολιτικούς δλδ. Αλλά το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως πλέον οι νέες γενιές είναι πιό «ψαγμένες» & -ευτυχώς- αρνιούνται να νιώσουν «ποίμνιο»!!!

 9. Ηλιαχτίδα μου μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα αλλά δυστυχώς η θρησκευτική εξουσία (που αυτή κάνει όλη την ζημιά) θέλει να επιβάλλει σε όλους τους πιστούς την μίζερη ζωή της, τον μισογυνισμό της, και το μίσος για την ζωή.
  Εγώ θα ήμουν υπέρ μιας θρησκείας που ΔΕΝ θα ανακατεύεται στην καθημερινότητα των πιστών της με τέτοιον εξευτελιστικό τρόπο και ΔΕΝ θα δημιουργεί ρατσιστικές αντιλήψεις αλλά κάτι τέτοιο μάλλον παραείναι ουτοπικό..

 10. KΑΜΜΙΑ!!! Δλδ μπορεί να κάνει όποτε θέλει γιατί αποκλείεται ο Κύριος να κάθησε & να είπε «μη συνευρίσκεστε τότε & τότε με τις/τους συζύγους σας»!!! Αυτά όπως & πολλά άλλα είναι από τις υπερβολές των ιερατείων! Αφού αυτοί υποστηρίζουν ακόμη πως ο άνθρωπος πρέπει να κάνει sex με μόνο σκοπό την απόκτηση απογόνων…! Εγώ πάντως που νιώθω χριστιανή δεν υπολογίζω σε τέτοιες αντιλήψεις, απεναντίας δηλώνω πάντοτε πως είναι απολύτως απαραίτητος πλέον ο εκσυγχρονισμός της εκκλησίας! Σε όλους τους τομείς & με πραγματικά προοδευτικό πνεύμα!

Τα σχόλια έχουν κλείσει.