Συγκλονιστικά νέα! Άνεργα τα κουνελάκια του Playboy!

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες:

Θύμα της οικονομικής κρίσης έχει πέσει ακόμα και ο «κροίσος» Χιου Χέφνερ. Για να μπορέσει να διατηρήσει την πολλών εκατομμυρίων «αυτοκρατορία» του θα πρέπει να κάνει την καρδιά του πέτρα και να απολύσει, μεταξύ άλλων, και κάποια από τα πολλά «κουνελάκια» του.

Οικονομικοί σύμβουλοι του 83χρονου εκδότη, του είπαν ότι αν δεν προχωρήσει άμεσα σε περικοπές προσωπικού, θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια, στην χρεωκοπία.

Οι μετοχές της εταιρείας σημείωσαν πτώση από τα 6,20 δολάρια στα 1, 55. Και σαν να μην έφταναν αυτά, φήμες θέλουν δύο από τα «κουνελάκια» να τον έχουν απατήσει. Η Χόλι Μάλινσον, που ήταν και η επίσημη αγαπημένη του Χέφνερ, λέγεται ότι έχει ερωτική σχέση με τον «μάγο» Κρις Έιντζελ και η Κέντρα Γουίλσον, φημολογείται ότι βγαίνει με ένα ποδοσφαιριστή.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΟΥ!

ΔΩΣΤΕ Ό,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ!

ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΑΓΟΥΜΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ?

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΕΡΓΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ..

ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ.. ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΤΕ?

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΣΟΥΠ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ! ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΝ, ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝ’ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ.. ΒΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ..

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΕΩ..