Προτάσεις-Λύσεις για το κυκλοφοριακό χάος και την συμπεριφορά των Ελλήνων γαϊδουριών(δήθεν-οδηγών)

1. Πρόσληψη τροχονόμων οι οποίοι με πολιτικά αυτοκίνητα θα κυκλοφορούν στους δρόμους για να ελέγχουν παραβάσεις.

2. Κάμερες σε όλα τα φανάρια και αφαίρεση διπλώματος μαζί και πινακίδων για 6 μήνες σε περίπτωση παραβίασής του (κατάργηση του χρηματικού προστίμου γιατί ο πλούσιος πάντα θα έχει να πληρώνει.. )

3. Μόνιμα Ραντάρ της τροχαίας εγκατεστημένα σε επικίνδυνα σημεία των οδών (κι όχι κρυμμένα μπλόκα στις απέραντες ευθείες της εθνικής και άλλων δρόμων).

4. Εγκατάσταση «μαύρων κουτιών» στα αυτοκίνητα με καταγραφή των κυριότερων παραμέτρων π.χ. ταχύτητα, διεύθυνση, τυχόν φρεναρίσματα αλλά και χρήση φλας.

5. Προαιρετική εγκατάσταση καμερών στο παρμπρίζ και καταγραφή των 5 τελευταίων λεπτών έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.

6. Με την πρώτη εύρεση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών στο αίμα ενός οδηγού αφαίρεση διπλώματος για 6 μήνες. Με την δεύτερη αφαίρεση διπλώματος ΧΩΡΙΣ να μπορεί να βγάλει άλλο (πλήρης απαγόρευση οδήγησης).

7. Τιμωρία σε όσους οδηγούς που πετάνε σκουπίδια από το παράθυρο με αφαίρεση του διπλώματος για μια εβδομάδα. Σε περίπτωση επανάληψης αφαίρεση διπλώματος για 2 μήνες.

8. Σε όσους προκαλούν ατύχημα για τρίτη φορά με ευθύνη δική τους αφαίρεση διπλώματος για πάντα.

9. Επιβολή 3 ημερών ανά εβδομάδα απαγόρευσης εισόδου στο κέντρο των πόλεων για ΟΛΑ τα Ι.Χ. οχήματα και χρήση ΔΩΡΕΑΝ αστικών συγκοινωνιών για το κέντρο τις μέρες αυτές.. Τις ημέρες απαγόρευσης οι δρόμοι θα μετατρέπονται σε πεζόδρομους και θα χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟΝ οι λεωφορειολωρίδες.

10. Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στις πόλεις ΤΩΡΑ.

11. Αφαίρεση διπλώματος σε περίπτωση παράνομου παρκαρίσματος πάνω σε διάβαση πεζών, πεζοδρόμιο, ράμπα ατόμων με ειδικές ανάγκες καθώς και αφαίρεση πινακίδων για 3 μήνες.

12. Αφαίρεση διπλώματος για 12 μήνες για όσους κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες, την δεύτερη απαγόρευση οδήγησης με μόνιμη αφαίρεση διπλώματος.

2 σκέψεις σχετικά με το “Προτάσεις-Λύσεις για το κυκλοφοριακό χάος και την συμπεριφορά των Ελλήνων γαϊδουριών(δήθεν-οδηγών)

  1. Φίλε μου Διαγόρα, αν μη τι άλλο πρέπει κάπως να βγάλουμε τις σκέψεις μας – να μεταδοθούν οι σωστές ιδέες- έστω και ένας υπεύθυνος να ακολουθήσει κάποιες από αυτές (τις δικές σου ή τις δικές μου δεν παίζει ρόλο αυτό) κέρδος θα είναι.
    Όχι ότι αυτά που γράφουμε εδώ τα διαβάζει κάποιος υπεύθυνος αλλά αν μη τι άλλο διάλογος για αυτά τα θέματα θα πρέπει να υπάρχει και να είναι πάντα ζωντανός. 😉

Τα σχόλια έχουν κλείσει.