Μεγάλη Κουφάλα Η INTEL..

Έπειτα από την αντίστοιχη υπόθεση του 2007, που αφορούσε τις πωλήσεις χονδρικής, οι αντιμονοπωλιακές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατηγορούν εκ νέου την Intel για παραβίαση των κανόνων ανταγωνισμού επειδή προσέφερε εκπτώσεις σε αλυσίδα καταστημάτων προκειμένου να μην πωλούν PC με επεξεργαστές της AMD.

Ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρει ότι η Intel προσέφερε σημαντικές επιστροφές χρημάτων σε μεγάλο λιανοπωλητή με τον όρο να πουλά μόνο υπολογιστές με τσιπ της Intel.

Δεύτερον, συνεχίζει η ανακοίνωση, η μεγάλη εταιρεία ημιαγωγών πλήρωσε έναν κατασκευαστή υπολογιστών προκειμένου να καθυστερήσει το λανσάρισμα μιας γραμμής προϊόντων που βασιζόταν σε επεξεργαστές AMD.

Τρίτον, προσέφερε στον ίδιο κατασκευαστή επιστροφή χρημάτων προκειμένου να προμηθεύεται από την ίδια όλους τους επεξεργαστές για φορητούς υπολογιστές.

Ωραίοι τρόποι για να αυξήσεις τις πωλήσεις..

«Υγιής» ανταγωνισμός.. Γι’ αυτό κι εγώ έχω AMD στον υπολογιστή μου – γιατί ξέρω πως έτσι και η εταιρεία κλείσει μετά η ταχύτητα των επεξεργαστών θα αλλάζει μία φορά στα 10 χρόνια και θα κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο..

Μάλιστα ένας φίλος που παρήγγειλε υπολογιστή με επεξεργαστή της AMD παρέλαβε μηχάνημα με ΙΝΤΕΛ επεξεργαστή γιατί «δήθεν» είχαν τελειώσει οι επεξεργαστές. Γι’ αυτό που λέω υπάρχουν γραπτές αποδείξεις.