Ανέμελλλοι μπαμπάδες..

Γνώρισα πριν λίγο καιρό έναν «ανέμελο» πατέρα.. Ένα παλικάρι 20-21 ετών, ο οποίος παντρεμένος με μία 23χρονη είχε ένα μπέμπη πανέμορφο, μόνο που δεν έκανε τίποτα για αυτόν.. Όχι ψέματα – είχε βάλει τον «σπόρο» του. Μόνον αυτό έκανε. Μόνο που όταν «καταθέτεις» τα γονίδιά σου πρέπει να είσαι και σε θέση να τα βοηθήσεις να ανθίσουν.. Αφού λοιπόν το παιδί έγινε περίπου 1 έτους, παράτησε την γυναίκα του και αποποιήθηκε των ευθυνών του.. Μα τι ωραία! Είχε ένα «πρόβλημα» (γιατί έτσι το έβλεπε) και αντί να το λύσει το παράτησε και έφυγε.. Φανταστείτε πως ούτε στα βαφτίσια δεν πήγε..

Ένας φίλος μου είπε πως από μια πλευρά είναι ωραίο αυτό που έκανε . Εγώ θα διαφωνήσω μαζί του. Αν είχαν απλά μια σχέση με την κοπέλα τότε οκέυ όλα καλά όλα ωραία. Αλλά από τη στιγμή που την άφησε έγκυο με ποιο δικαίωμα φεύγει; Αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και τιμωρείται από το νόμο. Βέβαια αν η κοπέλα δεν έχει τα κότσια να τον καταγγείλει τότε καλά να πάθει.

Ένα απλό παράδειγμα που έδωσα στον φίλο μου είναι πως αν η συμπεριφορά του πατέρα του ήταν ίδια με αυτή του καθικιού τότε πως θα τον χαρακτήριζε; Εγώ πάντως αν έκανε κάτι τέτοιο ο δικός μου πατέρας θα τον έλεγα τέρας. Στο κάτω-κάτω αν θες να λέγεσαι «άντρας με αρχίδια» πρέπει να υπομένεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση το να φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο είναι κάτι υπέροχο – άσχετα αν έχει πολύ τρέξιμο μετά. Μπορεί να μην έχεις υπογράψει γραπτό συμβόλαιο τιμιότητας και πίστης με τη σύντροφό σου αλλά το γεγονός ότι μοιράστηκες το σώμα σου μαζί της και αυτή μαζί σου είναι κάτι πιο σοβαρό από ένα γραπτό συμβόλαιο. Εκτός βέβαια και αν θεωρείς τον εαυτό σου αρσενική πόρνη οπότε πάει αλλού το θέμα..

Τελειώνοντας αυτό το άρθρο ήθελα να πω πως θα ήταν τιμή μου αν η συγκεκριμένη ήθελε να μεγαλώσουμε μαζί το μωρό της. Βέβαια επειδή ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο – λόγω δικού της κολλήματος – μοιράζομαι αυτή την σκέψη μαζί σας μήπως και έτσι μπορέσω να λυτρωθώ από αυτή την επιθυμία μου. Τελικά μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί μερικές κοπέλες προτιμούν τα ρεμάλια; Γιατί το να δημιουργείς μία σχέση δίχως μέλλον μπορεί να είναι εύκολο όταν είσαι σε μικρή ηλικία αλλά μεγαλώνοντας θες να κάνεις παιδιά, να δημιουργήσεις οικογένεια, να πλάσεις όμορφους και ελεύθερα σκεπτόμενα ανθρώπους – πως θα το κάνεις αυτό συντροφιά με έναν ανεύθυνο άνθρωπο;

Να ζητήσω συγνώμη από τα καθίκια και τα ρεμάλια που τόλμησα να τα συγκρίνω με
αυτόν τον ακατονόμαστο..

2 σκέψεις σχετικά με το “Ανέμελλλοι μπαμπάδες..

  1. Διαγόρα φίλε, δυστυχώς τόσο η κοπέλα όσο και οι γονείς της δεν δείχνουν την πρέπουσα ωριμότητα για την περίπτωση.

  2. Κοίτα, υπάρχει ο νόμος. Οι γυναίκες έχουν δικαιώματα που μόχθησαν για να τα αποκτήσουν. Αν η γυναίκα θέλει, μπορεί να εξασφαλίσει διατροφή για το παιδί μέχρι το 18ο έτος της ηλικίας του. Αν εκείνη δεν το κάνει, τότε είναι άξια της τύχης της.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.