Απατεωνιές στα ζούπερ μάρκετ

Ένα υπέροχο βίντεο από τον Σκοπελίτη (www.adena.gr) που αποδεικνύει με την χρήση κρυφής κάμερας, πως ενώ κάποια προιόντα έχουν άλλη τιμή στο ράφι, στο ταμείο χτυπάνε άλλη τιμή ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.

Ο συγκεκριμένος έχει και άλλα βίντεο – τα οποία σας συστήνω να δείτε- που αφορούν την μη ορθολογική και ηθική χρήση της κρυφής κάμερας σε ρεπορτάζ για την ποιότητα προιόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε διάφορες εκπομπές που καταδικάζονται εταιρείες στον αέρα χωρίς να έχουν δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πολλά από τα αυτά τα βίντεο που βλέπετε στις δήθεν εκπομπές που ξεσκεπάζουν σκάνδαλα είναι μονταρισμένα εσκεμμένα και ο τύπος αυτός επειδή έχει ειδικότητα στον τομέα,και έχει δουλέψει για πολλές από τις εκπομπές αυτές, αποκαλύπτει πως γίνεται και το κυριότερο πως το καταλαβαίνει κανείς αυτό.

Επίσης εκτός της κρυφής κάμερας κάνει και έναν ωραίο σχολιασμό διαφόρων πρωινών εκπομπών, για την «ποιότητα» και «σεμνότητα» που τις διέπει.

4 σκέψεις σχετικά με το “Απατεωνιές στα ζούπερ μάρκετ

 1. μπακάλικο και πάλι μπακάλικο μαη φρέντ.
  που είναι οι εποχές που με ένα πεντοχίλιαρο γυσρνούσαμε σπίτι με 4 καραγεμάτες σακούλες…
  γαμω την ακρίβειά μου, στο διάολο όλοι, υπουργοί, δημοσιογράφοι, καναλάρχες και κατασκευαστές κρυφών καμερών, άη σιχτίρ πια…
  ουφ, τα είπα και κσεθύμανα ο βάρβαρος.
  να θυμηθώ να ανάπσω καμιά λαμπάδα του αγίου (του αη σιχτίρι, μην παρακσιγιώμαστε)

 2. Να τ’ αφήσεις και να βάλεις εφτά ακριβώς :ΡΡΡΡ

  Και μη ξεχάσεις 21 κιλά τομάτες, 9,5 κιλά μπριζόλες, 15 κονσέρβες μανιτάρια, 12 κιλά ρίζι, 13 κιλά πατάτες, 2 ντενεκέδες τυρί φέτα, 5-6 καπνιστούς και 5-6 άκαπνους σολωμούς, 3-4 κιλά τσιπούρες, 5 καλαμαράκια, 5 νταμιζάνες κρασί, 8 ούζο,5 ρετσίνες και μία οδοντογλυφίδα για το πάρτυ..

Τα σχόλια έχουν κλείσει.