«Να ξεμπερδεύουμε με τις γυναίκες…»


Έχετε σκεφτεί με πόσο μίσος αντιμετωπίζουν οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες(ιουδαϊσμός,χριστιανισμός,ισλαμισμός) τις γυναίκες;
Το προπατορικό αμάρτημα, η θέληση για γνώση, ξεκινά από την απόφαση μιας γυναίκας, της Εύας. Ο Αδάμ,ο ανεγκέφαλος, απλά υπακούει και υποτάσσεται. Όταν μετά το φίδι (στο Κοράνιο υπάρχει σαν Ιμπλίς) μιλάει – λες και δεν υπάρχει κάτι πιο φυσικό από αυτό- ανοίγει συζήτηση με την γυναίκα . Αρχίζει λοιπόν ο διάλογος, την πείθει, φίδι πειρασμός, γυναίκα σε πειρασμό, άρα γυναίκα=πειρασμός για πάντα..
Βέβαια δεν είναι τυχαίο πως το μίσος αυτό ταυτίζεται επίσης με το μίσος για την γνώση και την ευφυΐα- α όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και το μίσος για όλα όσα αυτές αντιπροσωπεύουν για τους άντρες : πόθος, ηδονή, ζωή .
Μάλιστα το προπατορικό αμάρτημα σύμφωνα με τον χριστιανισμό το πέρνουμε μέσω της μήτρας της μητέρας μας, μέσω του σπέρματος του πατέρα εξού και ο «αναγκαστικός» νηπιοβαφτισμός .

Είναι τουλάχιστον ύποπτο που οι μεγάλες αυτές θρησκείες προτιμούν τους Αγγέλους (ουδέτερο φύλο) από τη Γυναίκα. Δεν θέλουν αγγέλους γένους θηλυκού! Όπως και ο Θεός τους είναι ουδέτερου φύλου (αν θυμάστε η Παναγία έμεινε από τον κρίνο που της έδωσε ο άγγελος έγκυος όχι επειδή ξάπλωσε με τον Θεό).
Οι θρησκείες αυτές αηδιάζουν από τις γυναίκες – τις αρέσουν μόνο οι μητέρες και οι σύζυγοι! Οπότε οι κακομοίρες δεν έχουν άλλη λύση, θα πρέπει να παντρευτούν και να κάνουν στη συνέχεια παιδιά. Φυσικά ο ζωτικός τους χώρος είναι το νοικοκυριό και η μόνη ενασχόληση η σωστή ανάπτυξη των παιδιών. Τίποτε άλλο. Ούτε να καλλωπιστούν, ούτε να διασκεδάσουν, ούτε να έχουν ελεύθερο χρόνο. Βλέπετε οι παπάδες, οι ιμάμηδες και ραβίνοι θέλουν να έχουν τους αρσενικούς πιστούς τους ήρεμους και χωρίς πειρασμούς! Δεν θέλουν ελεύθερη σεξουαλικότητα, δίχως τεκνοποίηση, την καταδικάζουν σαν το απόλυτο κακό, γιατί δήθεν η απόλαυση του έρωτα είναι ανίερη όταν γίνεται άνευ σκοπού! Και ο μόνος αποδεκτός σκοπός είναι η τεκνοποίηση γι’αυτούς.
οι τελευταίες κουβ�ντες του Αδάμ και της Εύας
Οι τελευταίες λέξεις του Αδάμ και της Εύας

Την ίδια και χειρότερη κριτική βρίσκουμε και για το θέμα της άμβλωσης. Η οικογένεια είναι ένα εργοστάσιο παιδιών! Οποιοσδήποτε παρεμποδίζει την απεριόριστη παραγωγή παιδιών προκαλεί το μένος και την οργή τους! Ο Θεός δεν θέλει οικογενειακούς προγραμματισμούς πάει και τέλειωσε.. Ακόμη κι αν το παιδί είναι προϊόν βιασμού.
Μετά τη γέννα, η ιουδαία μητέρα είναι ακάθαρτη για 40 μέρες και δεν μπαίνει στον ναό για 40 μέρες αν έκανε γιο, για 60 μέρες αν έκανε κόρη!
Στο Κοράνιο δεν γίνεται καθόλου αποτρεπτικός λόγος για την παράδοση που έχουν οι φυλές να θεωρούν ντροπή για τον πατέρα που έχει αποκτήσει κόρη.
Τρίτοι και καταιδρωμένοι οι χριστιανοί έχουν θέσει το 585μ.Χ. στην «ιερά» σύνοδο στην Μακόν το βιβλίο του Αλσιντάλους Βαλέους που είχε τίτλο «Παράδοξος διατριβή όπου επιχειρείται όπως αποδειχθή ότι αι γυναίκες δεν είναι ανθρώπινα πλάσματα» (!!!) .
Το κερασάκι στην τούρτα είναι η εξύμνηση για τον αυτο-ευνουχισμό. Από την απλή εξάλειψη της λίμπιντο μέχρι τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων.Ακόμη και ο μοναχισμός στον χριστιανισμό, συνιστά είδος ευνουχισμού δήθεν για την ψυχική σωτηρία..

2 σκέψεις σχετικά με το “«Να ξεμπερδεύουμε με τις γυναίκες…»

  1. Καζαντζάκης = θρησκεία.
    Δεν πιστεύω σε τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, είμαι λεύτερος (γράφει πάνω στον τάφο του,ο οποίος βρίσκεται σε ένα ωραίο μέρος που έχει φανταστική θέα) .
    Σε λίγο καιρό θα βάλω επιλεγμένα κομμάτια από την Ασκητική.

    Όσο για τα όργια είναι φυσιολογικό, όταν καταπιέζεις την σεξουαλικότητά σου να σου βγει μπούμερανγκ, γιατί ο οργανισμός δεν είναι φτιαγμένος για να είναι «αγνός» και «αμόλυντος» για πάντα, έχει τις ορμές του και τις ορμόνες που πρέπει να τις ξοδέψει είτε το θες είτε δεν το θες.. ;))

Τα σχόλια έχουν κλείσει.